mlm » 18 Kas 2019, 23:20
Konuyu açan kişi kendisini tanıyanların çok sevdiği ve sevmekte haklı olduğu sevgili Hasan Abi olunca ve yaşanan bunca olumsuz hadise bu başlığın altında paylaşılınca olumlu birşeyler yazmak her ne kadar zor olsa da, içimden gelenleri söylemek istiyorum.
Yüz yüze hiç görüşmedik ama
Taşkın, iyi adamdır, hoş sohbettir, muhabbetine bir şekilde dahil olmuş olanlar ne demek istediğimi az çok bilir. Gönlü geniştir, cömertlik yapmayı sever, yüz yüze görüşmemiş olmamıza rağmen öyle ya da böyle gönlümde yer etmiş bir insandır.
O dönemde yani birkaç sene önce saat alım-satım işine girmek için işinden ayrıldı, kendince bir maceraya atıldı. Sonrasında ustalık için Cengiz abiden ders ve yardım aldı. Kendine kendince bir çizgi çizip hayatına yön vermeye çalıştı. Beraberinde gönül işleri de rast gitmedi bildiğim kadarıyla, zira muhabbetimiz o dönemde bilmediğim bir sebepten ötürü kesildi, irtibat kurmayı denedim ama başarılı olamadım. Sonrasında tahmin ediyorum madden sıkıntıya girdi ve başlıkta da paylaşıldığı gibi telafi edilmesi oldukça zor/imkansız hatalar yaptı. Ben kendi adıma oldukça üzgünüm. Allah kimseyi dara düşürüp bu şekilde şaşırtmasın.
Yaptığı hataların bir telafisi sanırım yok. İnşallah bundan sonra kendine düzgün bir hayat kurar, işleri de istediği gibi rast gider. Yaşayanlar bilir, maddi sıkıntı hiçbir şeye benzemiyor, dediğim gibi Allah kimseyi dara düşürüp böylesi hatalar yaptırmasın.
Bu satırları yazmakta çok kararsızdım ama yazmamın yazmamamdan daha doğru olacağını düşündüm, amacım şirinlik yapmak ya da yaşandığı gün gibi aşikar hatalara arka çıkmak değildi, yanlış anlaşıldıysam affola.
Hepinize selamlar.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps