TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uyarı!!! Taşkın Usta'ya sakın saat göndermeyin !!!

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Uyarı!!! Taşkın Usta'ya sakın saat göndermeyin !!!

Mesaj ibrahim223 » 12 Kas 2019, 21:56

Sakızı b.ka düşürünce ekşide iyice saçmalamış.. [emoji4]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ibrahim223

Mesaj Cruciatus » 12 Kas 2019, 22:02

khef yazdı:
Cruciatus yazdı:
Maradona yazdı:
Cruciatus yazdı:
rolexcollector yazdı:[quote="kiwi21"]Hiç eşi dostu, forumda aktif olup sosyal hayatında da görüşen biri yok mu acaba?

Bu yazılanlar kendisine iletilmedi mi? Gelip durumu açıklamayı düşünüyor mu?
Neyi açıklayabilir ki?
Bence gelmemesi daha doğru..

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlık açıldıktan hemen sonra ekşi’de ekşi itiraf başlığında atarlanmış biraz..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Link verebilir misiniz rica etsem? Bakalım tüy nasıl dikilmiş?

Öyle açıkça yazılmış birşey yok..

https://eksisozluk.com/eksi-itiraf--103 ... n&a=search

Aslında vardı, sonradan sildi. Bu başlığı okuduğuna da eminim. Kendine yazık etti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/quote]

Ben de okıduğumu hatırlıyorum ama göremeyince acaba başka birşeyle mi karıştırdım dedim. Şimdi anlaşıldı...

Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj Okanito » 12 Kas 2019, 22:59

Ne yazmıştı hatırlıyorsanız bahsedebilir misiniz?

IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Mesaj siyahpena » 12 Kas 2019, 23:40

forumdan aldığım bir saat bu şahsın ufak bir müdahelesi sonucu kapağın tam kapatılmaması dolayısıyla buharlandı. hem saati çok sevmiş olmam hemde satıcının ( @insane )iyi niyetinden şüphelenmemiş olmam nedeniyle iade etmeye gönlüm elvermedi. satıcı arkadaşım sağolsun bakım için ufak bir tutar iade etti. bende burada (kayseride) bulduğum ufak bir tamircide başında bekleyerek yüzeyesel denilebilecek şekilde temizlettim. şimdi günde yaklaşık 40-50 sn geri kalıyor ve bu şekilde kullanıyorum. mazisi hakkında hiçbirşey bilmediğim saatçilere mekanizmayı ayarlatıp daha beter sonuçlarla karşılaşmak var keza.

benim esas şaşırdığım şey bu sitede gerçekten saatlere gönül veren( ve gerçekten ciddi tutarlarda alımlar yapabilen) değerli üyelerin bu şahsa güvenebilmeleri. gördüklerim ve duyduklarım çok üzücü. eskiler " ekmeği ekmekçiden alacaksın" der. sözün doğruluğuna bir kez daha üzülerek şahit oldum.

şahıs buraya gelip iki kelam yazsa da birşey değişmeyecek. böylesine büyük bir platforma yüzlerce forum üyesinden ekmek yeme şansını sonsuza dek kaybetmek gibi bir ahmaklık yapmış. böyle durumlarda özür dilemekte , bedel ödemekte zarar gören insanların kalbini onarmayacağı için son derece anlamsız. yazık.

Kullanıcı avatarı
siyahpena

Mesaj mrmataraci » 13 Kas 2019, 09:33

siyahpena yazdı:forumdan aldığım bir saat bu şahsın ufak bir müdahelesi sonucu kapağın tam kapatılmaması dolayısıyla buharlandı. hem saati çok sevmiş olmam hemde satıcının ( @insane )iyi niyetinden şüphelenmemiş olmam nedeniyle iade etmeye gönlüm elvermedi. satıcı arkadaşım sağolsun bakım için ufak bir tutar iade etti. bende burada (kayseride) bulduğum ufak bir tamircide başında bekleyerek yüzeyesel denilebilecek şekilde temizlettim. şimdi günde yaklaşık 40-50 sn geri kalıyor ve bu şekilde kullanıyorum. mazisi hakkında hiçbirşey bilmediğim saatçilere mekanizmayı ayarlatıp daha beter sonuçlarla karşılaşmak var keza.

benim esas şaşırdığım şey bu sitede gerçekten saatlere gönül veren( ve gerçekten ciddi tutarlarda alımlar yapabilen) değerli üyelerin bu şahsa güvenebilmeleri. gördüklerim ve duyduklarım çok üzücü. eskiler " ekmeği ekmekçiden alacaksın" der. sözün doğruluğuna bir kez daha üzülerek şahit oldum.

şahıs buraya gelip iki kelam yazsa da birşey değişmeyecek. böylesine büyük bir platforma yüzlerce forum üyesinden ekmek yeme şansını sonsuza dek kaybetmek gibi bir ahmaklık yapmış. böyle durumlarda özür dilemekte , bedel ödemekte zarar gören insanların kalbini onarmayacağı için son derece anlamsız. yazık.

Geçmiş olsun. Saatinizin marka modelini bilmiyorum ama çoğu saatin ileri geri gitmesini düzeltmek kolay. İnternetteki videolara bakarak kendi saatimi +220 s den +5 s' ye indirmeyi başardım.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrmataraci

Mesaj mrmataraci » 13 Kas 2019, 09:39

siyahpena yazdı:forumdan aldığım bir saat bu şahsın ufak bir müdahelesi sonucu kapağın tam kapatılmaması dolayısıyla buharlandı. hem saati çok sevmiş olmam hemde satıcının ( @insane )iyi niyetinden şüphelenmemiş olmam nedeniyle iade etmeye gönlüm elvermedi. satıcı arkadaşım sağolsun bakım için ufak bir tutar iade etti. bende burada (kayseride) bulduğum ufak bir tamircide başında bekleyerek yüzeyesel denilebilecek şekilde temizlettim. şimdi günde yaklaşık 40-50 sn geri kalıyor ve bu şekilde kullanıyorum. mazisi hakkında hiçbirşey bilmediğim saatçilere mekanizmayı ayarlatıp daha beter sonuçlarla karşılaşmak var keza.

Geçmiş olsun. Saatinizin marka modelini bilmiyorum ama çoğu saatin ileri geri gitmesini düzeltmek kolay. İnternetteki videolara bakarak kendi saatimi +220 s den +5 s' ye indirmeyi başardım.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrmataraci

Mesaj Eterna » 13 Kas 2019, 10:41

Sanırım hayatımızın belli dönemlerinde çoğumuz bu tür şeyler yaşamıştır. Bir kişiden memnuniyetsizlik duyuyoruz. Ama o kişininin bulunduğumuz toplulukta sevilen, sayılan, özel biri olduğunu düşünüyoruz. ( Pek çok üyemizin tanışması, forumun bir üyesi olması, Cengiz usta gibi çok özel birinin yanında eğitim alması vs. )

Memnuniyetsizliğimizin bireysel olduğunu düşünerek hemen olumsuz yorum yapmıyoruz.

Ama birisi kıvılcım çaktı mı herkes rahatlıyor ve başlıyor yazmaya. Hasan dostumuz iyi ki yakmış kıvılcımı.

Zararın neresinden dönülürse kardır derler. İnşallah tekrar yaşanmaz. Zarar eden arkadaşlarımız da umarım bir şekilde telafi ederler.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj buzz » 13 Kas 2019, 11:43

Arkadaşı tanımıyorum. Ancak hala bir açıklama yapmaması gerçekten ilginç. Zira bu başlıktan sonra ticari varlığını ne kadar sürdürebilir bilmiyorum. Herkese geçmiş olsun.
En son buzz tarafından 13 Kas 2019, 19:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
buzz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners