TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uyarı!!! Taşkın Usta'ya sakın saat göndermeyin !!!

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Uyarı!!! Taşkın Usta'ya sakın saat göndermeyin !!!

Mesaj Maradona » 11 Kas 2019, 22:08

rolexcollector yazdı:Hatıra saat bugün elime ulaştı. Dış bezelde hiçbir sorun yoktu teslim ederken inanın...
Yazıklar olsun, hatıra saat ne hale geldi. Resim

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşkence görmüş bu saat, inanılmaz... Yazık... :-(

Sakinliğinizi nasıl koruyabildiniz Nazım Bey bunu görünce, ya da koruyabildiniz mi? Şahsen benim başıma gelse böyle bir olay, çok kötü şeyler yaşanırdı o mecrada...

İşin ilginci, konunun öznesi olan kişi halen sessizlik içinde... Buraya yazılanları görmese de duymaması imkansız, illa ki kulağına gitmiştir... Nedir bu ölü taklidi yapmanın sebebi acaba? İşin rengi giderek değişiyor, bakalım nereye bağlanacak...
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj cengawer42 » 11 Kas 2019, 22:15

rolexcollector yazdı:Hatıra saat bugün elime ulaştı. Dış bezelde hiçbir sorun yoktu teslim ederken inanın...

Herhalde gönderme sebebiniz yeterince eski görünmemesiydi diye geçiriyor insan içinden.

Ne var böyle ustalık yapmaya. Kır boz kurcala üstüne para al. Gel keyfim gel.
For Watch Strap
İnstagram: cengcraft
Kullanıcı avatarı
cengawer42

Mesaj alihoca » 11 Kas 2019, 22:33

Ne Taşkınmış arkadaş demekki hozburun ağabey konuyu açmasa bu böyle sürüp gidecekti. Nasıl bugüne kadar böyle devam edebilmiş bu arkadaş merak ediyorum. Hepimize geçmiş olsun
Tempus erit auri pretium!
Kullanıcı avatarı
alihoca

Mesaj cagatay1903 » 12 Kas 2019, 00:13

Oha bu ne ya.
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj manil » 12 Kas 2019, 07:57

Nazım, ne olmuş öyle? Geçmiş olsun. Saatleri sevdiğini iddia edip, başkalarını boklayan birisinin bu şekilde hareket etmesini gerçekten anlayamıyorum.

Varsa şayet, before / after fotosu koyabilir misin, bu ustalık dönemi eserini görsün herkes. Yukarıda çok güzel ifade edildiği üzere, saatin sadece validesiyle cima edilmemiş, 10.derece kan ve sıhri hısımlara kadar kulak arkasına varıncaya dek haşır neşir olunmuş.

Maalesef cin olmadan adam çarpmaya çalışan tahtakale esnafına denk geldik. Hemen hemen herkes bu şerbetten içmiş anlaşılan.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj rolexcollector » 12 Kas 2019, 10:16

manil yazdı:Nazım, ne olmuş öyle? Geçmiş olsun. Saatleri sevdiğini iddia edip, başkalarını boklayan birisinin bu şekilde hareket etmesini gerçekten anlayamıyorum.

Varsa şayet, before / after fotosu koyabilir misin, bu ustalık dönemi eserini görsün herkes. Yukarıda çok güzel ifade edildiği üzere, saatin sadece validesiyle cima edilmemiş, 10.derece kan ve sıhri hısımlara kadar kulak arkasına varıncaya dek haşır neşir olunmuş.

Maalesef cin olmadan adam çarpmaya çalışan tahtakale esnafına denk geldik. Hemen hemen herkes bu şerbetten içmiş anlaşılan.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
Anıl verirken görsel olarak saat bütün idi. Pil değiştirip çalışsın diye verdim. Bana dediği kasa çürümüş açarken dağıldı. Mübarek kasayla işin yok ki, arkayı açıp pil değişeceksin.

Biraz küfür içerir kusuruma bakmayın artık! Resim

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj afl » 12 Kas 2019, 11:34

Cümleten geçmiş olsun.
Hepimiz gibi benim de Taşkın ile bir tanışıklığım hatta yiyip içmişliğim oldu. Cengiz ustanın yanındayken usta onu frenliyordu. Ama sonra ipin ucu kaçtı. En son pek de iyi esnaflarla arkadaşlık etmediğini duymuştum ama kulaktan dolma karalama olmaz deyip pek itibar etmedim. Dillendirmedim.
Arkadaşa destek mantığı bile olsa, rüştünü ispat etmemiş insanla iş yapmadım. O yüzden dostluğumuz süresince de Taşkın'a hiç iş vermedim. Hatta geçen ilkbaharda çocukların saatlerin pil değişimi için bile Cengiz ustaya gittim ki o zaman daha olaylar patlak vermemişti, herşey yolunda gözüküyordu.
Sonuçta yerini ve haddini bilerek devam etseydi, TSF fırınından daha çook ekmek yer çok daha iyi yerlere gelirdi. Hatta bazı forum üyeleri onun için İsviçre'de saat sektöründeki tanıdıklarını devreye sokarak eğitim alabilmesi için fikirler bile üretti.
Bunun değerini bile anlayamayacak adamdan, saat tamirini geçtim, saatin tozunu almasını beklemek bile abes artık. Yazık.

SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj moy » 12 Kas 2019, 12:24

Allah kötüye denk getirmesinin sözünün ne kadar anlamlı olduğunu anladık bu başlıkta.
Nazım hocam çok geçmiş olsun.İnsan bi özür diler, açıklama yapar bu saati bu şekilde göndermek nasıl bir ahlaktır.
Babam 40 senelik sanayici hep der üretimini yaptığını ürünü beğenmediysen içine sinmiyorsa başkasına satma o da beğenmez diye.
Ben usta olsam saati sahibine bu şekilde yollamaya utanırdım.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 72 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners