asymptote yazdı:Afiyet olsun khef. Suntory de arkadan göz kırpıyor..
Asymptote [emoji1634]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
asymptote yazdı:Afiyet olsun khef. Suntory de arkadan göz kırpıyor..
khef yazdı:“Klasik bir speyside içiyorum.” İlk yudumda aklıma gelen bu oldu. İçi ferahlatan, dengeli tatlı bir viski. Benriach’ın giriş seviye diğer speylere göre en ayırt edici kokusu muskat, üstüne burbon/şeri fıçılardaki olgunlaşma süreci eklenince benden +1’i hemen aldı. [emoji106]
Burun hafif; bal ve vanilya, geleneksel meşe zaten mevcut.
Damakta narenciye, peşine malt çok hoş. Sonuna doğru biber ve fındık.
Bitiş tekrar biber ve karanfil acılığı, orta uzunlukta ve geçiş yumuşak.
Giriş seviye için zengin ve çok hoş içimi var. Alkol hiç rahatsız etmiyor. Doğal renk kullanılmış ve non-chill filtered. Bildiğim kadarıyla TR’de resmî satışı yok, denemek için duty-free’den alınabilir.
Slainte [emoji1634]
gkhnbaggio yazdı:khef yazdı:“Klasik bir speyside içiyorum.” İlk yudumda aklıma gelen bu oldu. İçi ferahlatan, dengeli tatlı bir viski. Benriach’ın giriş seviye diğer speylere göre en ayırt edici kokusu muskat, üstüne burbon/şeri fıçılardaki olgunlaşma süreci eklenince benden +1’i hemen aldı. [emoji106]
Burun hafif; bal ve vanilya, geleneksel meşe zaten mevcut.
Damakta narenciye, peşine malt çok hoş. Sonuna doğru biber ve fındık.
Bitiş tekrar biber ve karanfil acılığı, orta uzunlukta ve geçiş yumuşak.
Giriş seviye için zengin ve çok hoş içimi var. Alkol hiç rahatsız etmiyor. Doğal renk kullanılmış ve non-chill filtered. Bildiğim kadarıyla TR’de resmî satışı yok, denemek için duty-free’den alınabilir.
Slainte [emoji1634]
Slainte Emrahım
O kadar çok viski tadımı yaptık ki, bunu hatırlamıyorum... Ama merak ettim şimdi[emoji1]
SeRxx yazdı:
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 172 misafir
|