TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lighters / Çakmaklarımız

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Lighters / Çakmaklarımız

Mesaj moy » 25 Eki 2019, 20:05

ekdellal yazdı:https://www.instagram.com/p/B4CsLdPlaK2 ... k2qo1znf22

İlk kez gördüm eşantiyon olarak mı yaptırılmış acaba :thumbup:
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj Asit » 26 Eki 2019, 17:27

Resim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Asit

Mesaj BatuhanKLC » 20 Kas 2020, 21:21

Başlığı bir soruyla canlandırmış olayım. Rahmetli babamdan kalma bi Dupont çakmağım var 15 yıldır hiç kullanılmadı , baya işlem gerektirecek sanırım kullanmak için . Ankara’da bildiğiniz tanıdığınız işciliğinden memnun olduğunuz bir Dupont tamircisi var mı ? Ankara’da yoksa bile başka şehirlere kargolamaya yapabileceğim güvwnilir bir usta var mı bildiğiniz ?
Kullanıcı avatarı
BatuhanKLC

Mesaj foottwo » 20 Kas 2020, 22:06

Öncelikle başınız sağolsun.

Ben Ligne 2'yi yetkili servise göndermiştim, dedantör arızası olma ihtimali vardı. Neyse ki dedantörde sıkıntı yokmuş, servis herhangi bir ücret talep etmeden ayar yapıp geri yollamıştı.

Yıllar önce, çakmağı ilk aldığımda da kısa süre kullandıktan sonra çift alev atmamaya başlamıştı. Servis çakmağı Fransa'ya yollamış sonrasında da garanti kapsamında değiştirmişti.

Bir sıkıntı olsa ben yine servise gönderirim açıkçası, size de öyle yapmanızı tavsiye edebilirim.

St. Dupont distribütörü: www.saatdunyasi.com.tr
"Baş eğmedik edâniye ikbâl ü câh için.."
Kullanıcı avatarı
foottwo

Mesaj foottwo » 20 Kas 2020, 22:12

Bir tane de fotoğraf bırakayım :D

Resim
"Baş eğmedik edâniye ikbâl ü câh için.."
Kullanıcı avatarı
foottwo

Mesaj BatuhanKLC » 20 Kas 2020, 23:28

foottwo yazdı:Öncelikle başınız sağolsun.

Ben Ligne 2'yi yetkili servise göndermiştim, dedantör arızası olma ihtimali vardı. Neyse ki dedantörde sıkıntı yokmuş, servis herhangi bir ücret talep etmeden ayar yapıp geri yollamıştı.

Yıllar önce, çakmağı ilk aldığımda da kısa süre kullandıktan sonra çift alev atmamaya başlamıştı. Servis çakmağı Fransa'ya yollamış sonrasında da garanti kapsamında değiştirmişti.

Bir sıkıntı olsa ben yine servise gönderirim açıkçası, size de öyle yapmanızı tavsiye edebilirim.

St. Dupont distribütörü: www.saatdunyasi.com.tr

Teşekkür ederim , dostlar sağ olsun. İlginiz ve öneriniz için de teşekkür ederim arayıp iletişime geçmeyi planlıyorum saatdünyası ile umarım yardımcı olurlar. Müsait zamanda burada da paylaşırım 1-2 fotoğrafını belki hangi işlemlerin yapılması gerekiyor fikir sahibi olmus olurum.
Kullanıcı avatarı
BatuhanKLC

Mesaj 007 » 01 May 2021, 00:08

BatuhanKLC yazdı:Başlığı bir soruyla canlandırmış olayım. Rahmetli babamdan kalma bi Dupont çakmağım var 15 yıldır hiç kullanılmadı , baya işlem gerektirecek sanırım kullanmak için . Ankara’da bildiğiniz tanıdığınız işciliğinden memnun olduğunuz bir Dupont tamircisi var mı ? Ankara’da yoksa bile başka şehirlere kargolamaya yapabileceğim güvwnilir bir usta var mı bildiğiniz ?

Merhabalar,

Istanbul Avrupa Yakasi Eminonu'nde ve ISTOC'ta eski toprak cakmak tamircileri bulunmakta. Internetten arastirabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
007

Mesaj sinandinc » 02 May 2021, 01:21

Forumda basligi gorunce aklima geldi. Hazir memlekete gelmisken “Baba senin eski bir cakmak vardi” diye girip tum cekmeceleri karistirdim. Normalde zippo kullaniyorum, dupont cakmaklar hakkinda hic bilgim yok. Yaklasik 25 sene once hediye verilmis sanirim. Internette modeli bulmaya calistim, “line 2 diomond” a benziyor fakat desen biraz farkli gibi.

Resim

Resim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
sinandinc

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners