Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İnternet üzerinden araştırmama rağmen herhangibir bilgiye ulaşamadığım ve bu sebeple yeni bir model olduğuna inandığım ilk saatim için yorumlarınızı merakla bekliyorum. Ayrıca hediye olması sebebi ile seçme şansım olamadı ama eşimin zevkine güvenebileceğimi bir kez daha anladım
En son tamkan tarafından 19 Mar 2011, 15:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Saat Citizen BL9000-83L hocam. Baglantidan ulasilabilir. Ayni baglantida kalibrenin detayli kilavuzu da Ingilizce olarak bulunmakta. Citizen Eco-Drive serisinden, sonsuz takvim ve minute repeater ozelliklerine sahip.
Hayırlı olsun sayın tamkan. Saatiniz oldukça güzel ve kullanışlı.
Minute repeater saatin kaç olduğunu seslerle size belirten bir özellik. Perpetual calender ise sonsuz takvim, sadece LY (Lap Year) ayarını yaparak hiç takvim ayarlamadan kullanmanızı sağlayan bir özellik.
Yeni saatiniz hayırlı olsun. Citizen Eco Drive serisinden kullandığım birkaç saat olmuştu. Sorunsuz uzun seneler kullanacağınızı umuyorum.
Eco Drive veya kinetic gibi saatleri otomatik saatler ile pilli saatler arasında, ortada görüyorum. Yani yanlış bilmiyorsam eğer onlarında bir gün pili bitiyor. Artık 10 sene mi 20 sene mi ne kadar sürüyorsa. Sonuçta 2 senede bir pil değiştirme derdi yok. Ben kullanışlı ve güzel buluyorum kısacası.
Thevenin yazdı:Saat Citizen BL9000-83L hocam. Baglantidan ulasilabilir. Ayni baglantida kalibrenin detayli kilavuzu da Ingilizce olarak bulunmakta. Citizen Eco-Drive serisinden, sonsuz takvim ve minute repeater ozelliklerine sahip.
Valla çok makbule geçti Thevenin teşekkür ederim, kurcalayarak çözebileceğime inanmadığım için böyle bir şeye ihtiyacım vardı gerçekten.
Frax1 yazdı:Hayırlı olsun sayın tamkan. Saatiniz oldukça güzel ve kullanışlı.
Minute repeater saatin kaç olduğunu seslerle size belirten bir özellik. Perpetual calender ise sonsuz takvim, sadece LY (Lap Year) ayarını yaparak hiç takvim ayarlamadan kullanmanızı sağlayan bir özellik.
Tekrar hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
Eterna yazdı:Yeni saatiniz hayırlı olsun. Citizen Eco Drive serisinden kullandığım birkaç saat olmuştu. Sorunsuz uzun seneler kullanacağınızı umuyorum.
Eco Drive veya kinetic gibi saatleri otomatik saatler ile pilli saatler arasında, ortada görüyorum. Yani yanlış bilmiyorsam eğer onlarında bir gün pili bitiyor. Artık 10 sene mi 20 sene mi ne kadar sürüyorsa. Sonuçta 2 senede bir pil değiştirme derdi yok. Ben kullanışlı ve güzel buluyorum kısacası. iler,
Pilli ama pilsiz gibi en azından dediğiniz gibi 2 sene de bir pil değiştirmek gerekmiyor.