TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen BL9000-83L

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Citizen BL9000-83L

Mesaj tamkan » 17 Mar 2011, 21:56

Resim

İnternet üzerinden araştırmama rağmen herhangibir bilgiye ulaşamadığım ve bu sebeple yeni bir model olduğuna inandığım ilk saatim için yorumlarınızı merakla bekliyorum. Ayrıca hediye olması sebebi ile seçme şansım olamadı ama eşimin zevkine güvenebileceğimi bir kez daha anladım :D
En son tamkan tarafından 19 Mar 2011, 15:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
tamkan

Re: Citizen CBL036

Mesaj Thevenin » 18 Mar 2011, 02:07

Saat Citizen BL9000-83L hocam. Baglantidan ulasilabilir. Ayni baglantida kalibrenin detayli kilavuzu da Ingilizce olarak bulunmakta. Citizen Eco-Drive serisinden, sonsuz takvim ve minute repeater ozelliklerine sahip.

Resim

Citizen BL9000
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Frax » 18 Mar 2011, 08:34

Hayırlı olsun sayın tamkan. Saatiniz oldukça güzel ve kullanışlı.

Minute repeater saatin kaç olduğunu seslerle size belirten bir özellik.
Perpetual calender ise sonsuz takvim, sadece LY (Lap Year) ayarını yaparak hiç takvim ayarlamadan kullanmanızı sağlayan bir özellik.

Tekrar hayırlı olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Eterna » 18 Mar 2011, 09:38

Yeni saatiniz hayırlı olsun. Citizen Eco Drive serisinden kullandığım birkaç saat olmuştu. Sorunsuz uzun seneler kullanacağınızı umuyorum.

Eco Drive veya kinetic gibi saatleri otomatik saatler ile pilli saatler arasında, ortada görüyorum. Yani yanlış bilmiyorsam eğer onlarında bir gün pili bitiyor. Artık 10 sene mi 20 sene mi ne kadar sürüyorsa. Sonuçta 2 senede bir pil değiştirme derdi yok. Ben kullanışlı ve güzel buluyorum kısacası.

Sevgiler,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj tamkan » 18 Mar 2011, 19:11

Thevenin yazdı:Saat Citizen BL9000-83L hocam. Baglantidan ulasilabilir. Ayni baglantida kalibrenin detayli kilavuzu da Ingilizce olarak bulunmakta. Citizen Eco-Drive serisinden, sonsuz takvim ve minute repeater ozelliklerine sahip.

Valla çok makbule geçti Thevenin teşekkür ederim, kurcalayarak çözebileceğime inanmadığım için böyle bir şeye ihtiyacım vardı gerçekten.

Frax1 yazdı:Hayırlı olsun sayın tamkan. Saatiniz oldukça güzel ve kullanışlı.

Minute repeater saatin kaç olduğunu seslerle size belirten bir özellik.
Perpetual calender ise sonsuz takvim, sadece LY (Lap Year) ayarını yaparak hiç takvim ayarlamadan kullanmanızı sağlayan bir özellik.

Tekrar hayırlı olsun :champ:

Teşekkür ederim.

Eterna yazdı:Yeni saatiniz hayırlı olsun. Citizen Eco Drive serisinden kullandığım birkaç saat olmuştu. Sorunsuz uzun seneler kullanacağınızı umuyorum.

Eco Drive veya kinetic gibi saatleri otomatik saatler ile pilli saatler arasında, ortada görüyorum. Yani yanlış bilmiyorsam eğer onlarında bir gün pili bitiyor. Artık 10 sene mi 20 sene mi ne kadar sürüyorsa. Sonuçta 2 senede bir pil değiştirme derdi yok. Ben kullanışlı ve güzel buluyorum kısacası.
iler,

Pilli ama pilsiz gibi ;) en azından dediğiniz gibi 2 sene de bir pil değiştirmek gerekmiyor.
Kullanıcı avatarı
tamkan

Mesaj Bond » 19 Mar 2011, 01:25

Güle güle kullanın. :champ: Gayet şık bir model. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Citizen BL9000-83L

Mesaj tamkan » 19 Mar 2011, 15:42

Thevenin'in paylaştığı bağlantı sayesinde dün akşam bütün ayarları yapıp saati kullanmaya başlayabildim :D tekrar teşekkürler thevenin.
Kullanıcı avatarı
tamkan

Re: Citizen BL9000-83L

Mesaj Thevenin » 19 Mar 2011, 19:20

Rica ederim, gule gule kullanin :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners