moy yazd覺:15 bin g羹zel bir b羹t癟e heleki gecen sene olsayd覺 癟ok g羹zel bir b羹t癟eydi.
15 binin 癟ok az 羹zerine 癟覺karak iwc pilot Mark serisine ulaabilirsiniz, 15 bin b羹t癟e ile linklerini paylat覺覺n覺z saatlerden kozmetik 癟ok daha g羹zellerini bulabilirsiniz.Biraz arat覺rmaya devam edin derim.
Alwaysfashion sitesi g羹venilir forumda da bir 癟ok arkada覺m覺z al覺veri yapt覺 mail at覺p son fiyat isteyip pazarl覺k yap覺n.
Teekk羹rler bilgilendirme i癟in, Alwaysfashion sitesi ger癟ekten iyiymi imdi kay覺t oldum ve saatleri inceliyorum. Buradan sadece internetten mi sipari ge癟ebiliyoruz yoksa yerleri var m覺 gidip elden g繹r羹p alabiliyor muyuz? Bir de internet al覺veriin de pazarl覺k yapabiliyor muyuz? 襤yiymi
Ankthas yazd覺:u Breitlinglerin bileziklerini 癟ok seviyorum yav, baya orjinal baka bir markada g繹rmedim. Marka olarak bu klasmanda Tudor'u da tavsiye ederim, Black Bay modellerine bakabilirsiniz. Breitling al覺nacaksa da mutlaka 2. eline bakmal覺s覺n覺z ciddi fiyat fark覺 oluyor. Omega'da SMP'yi ben de 癟ok sevmiyorum ama belki 2. el Planet Ocean veya Aqua Terra denk getirebilirsiniz b羹t癟eniz i癟inde. Tag de de keza 2. elde Aquaracer ve Carrera modelleri gene b羹t癟enizde. Nolur 15bin lira verip pilli saat almay覺n.
Ger癟ekten breitling'ler 癟ok houma gidiyor benim de. Tudor' u nedense beenemedim bi 癟ok klasik ve s覺radan geliyor.

Saat nian hediyesi olarak tak覺laca覺 i癟in s覺f覺r olmak zorunda yoksa bende s覺f覺ra ay覺rd覺覺m b羹t癟e ile 2.el temiz olarak bir t覺k 羹st羹n羹 almak isterdim

15 bin verip pilli bir model almak bende istemiyorum ama neredeyse 40-50bin tl lik saatlerde de quartz olmas覺 beni a覺rtm覺yor deil. Acaba 繹zel bir sebebi mi var?
harun yazd覺:Konuyla 癟ok alakas覺 yok ama bu vesileyle merak ettiim bir hususu soray覺m, linkteki Breitling ger癟ekten 癟ok ho duruyor, ama bir quartz saat nas覺l 15 bin liralara sat覺labilir? Breitlingin dier quartz saatleri de 癟ok pahal覺. Bu saatlerin dier quartz saatlerden 繹rnein Certina, Tissot, Longines, Edox gibi markalardan ne fark覺 var? Bu markalar覺 繹rnek verdim, 癟羹nk羹 onlar覺n da chronometre (cosc) 繹zelliini ta覺yan quartz modelleri var
Kesinlikle ayn覺 sorunun cevab覺n覺 bende merak ediyorum.
g繹rkemk yazd覺:breitling bilgiim kadar覺 ile coltlar覺n yeni modellerini 癟覺kard覺覺 i癟in eski model otomatikleri uygun fiyata bulunabiliyor
bunu g繹z 繹n羹nde bulundurun ,
dier yandan o fiyata bir quartz al覺nd覺覺nda japon markalara bakman覺z覺 繹neriririm tam o b羹t癟eye yeni 癟覺kan seiko astron 5x daha iyi bir se癟im olacakt覺r
gps ile saat d羹zeltme , gmt , g羹ne enerjisi ve titanyum kasa gibi bir d羹nya daha 羹st羹n 繹zellik sunuyor, ayr覺ca 43mm ile boyutuda 癟ok iyi
Colt'lar覺n automatic modellerini de buldum eer colt olacaksa kesinlikle otomatik olanlar覺n覺 tercih etmeye 癟al覺aca覺m.

Seiko astron a da bakt覺m evet teknoloji ve 繹zellik olarak kesinlikle mant覺kl覺 ama seiko markas覺 bende bir breitling yada tag heuer gibi etki yaratm覺yor. Malum birisinin motor sporlar覺 ge癟mii var dierinin ise havac覺l覺k ge癟mii.

Umutt yazd覺:Breitling Colt, Iwc Mark XVIII ve Tudor Blackbay; hepsi de mant覺kl覺 se癟imler olacakt覺r.
Teekk羹rler Tudor' u eledim.

canzdmr yazd覺:Breitling in tek dezavantaji bilekte gulle gibi duruyor olusu. Bilek olcunuzu bilmiyorum ama denemeden almayin sakin. Saatin kendisini ve bilezigi cok heybetli. Birazda agir bi saat. Uzun kullanimda bilegi yorabilecegini dusunuyorum.
Breitling ozelinde navitimer i tek gecerim.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Bileklerim ince, colt' u daha 繹nce denemitim o sebeple bileime de uygun gelmiti baya da houma gitmiti mat olan覺. Kesinlikle denemedin saat almam. Bu g羹n 癟覺k覺p bir keif yapay覺m kafamdaki modelleri bir deneyeyim bakal覺m neler var
Cevaplar i癟in ger癟ekten teekk羹rler arkadalar. imdi sizlerin de 繹nerileri sayesinde bir iki farkl覺 model daha ekledim.
Breitling Colt Automatic A1738811/BD44/173A
https://www.alwaysfashion.com/tr/breitl ... 11bd44173a
Breitling Colt Chronograph A7338811/BD43/173A ( Yani u saat neden otomatik olmaz ki u fiyata?

Sade automatic mi yoksa quartz chronograph m覺 gidip geliyorum.
https://www.alwaysfashion.com/tr/breitl ... 11bd43173a
Breitling Superocean II 42 A17365C9/BD67/202S/A18D.2
https://www.alwaysfashion.com/tr/breitl ... 7202sa18d2
Hemen hemen birbirine yak覺n modeller. Bu arada s覺n覺r hala 15 ve civar覺. Linkteki saatler 16-18 aras覺 ama nakitin g羹c羹 ad覺na iyi bir pazarl覺kla biraz aa覺lara 癟ekmeye 癟al覺aca覺m o sebeple az daha 癟覺karsan 20bine u model var derseniz alamayabilirim.
imdiden teekk羹rler vakit ay覺rd覺覺n覺z i癟in.