moy yazdı:15 bin güzel bir bütçe heleki gecen sene olsaydı çok güzel bir bütçeydi.
15 binin çok az üzerine çıkarak iwc pilot Mark serisine ulaşabilirsiniz, 15 bin bütçe ile linklerini paylaştığınız saatlerden kozmetik çok daha güzellerini bulabilirsiniz.Biraz araştırmaya devam edin derim.
Alwaysfashion sitesi güvenilir forumda da bir çok arkadaşımız alışveriş yaptı mail atıp son fiyat isteyip pazarlık yapın.
Teşekkürler bilgilendirme için, Alwaysfashion sitesi gerçekten iyiymiş şimdi kayıt oldum ve saatleri inceliyorum. Buradan sadece internetten mi sipariş geçebiliyoruz yoksa yerleri var mı gidip elden görüp alabiliyor muyuz? Bir de internet alışverişin de pazarlık yapabiliyor muyuz? İyiymiş
Ankthas yazdı:Şu Breitlinglerin bileziklerini çok seviyorum yav, baya orjinal başka bir markada görmedim. Marka olarak bu klasmanda Tudor'u da tavsiye ederim, Black Bay modellerine bakabilirsiniz. Breitling alınacaksa da mutlaka 2. eline bakmalısınız ciddi fiyat farkı oluyor. Omega'da SMP'yi ben de çok sevmiyorum ama belki 2. el Planet Ocean veya Aqua Terra denk getirebilirsiniz bütçeniz içinde. Tag de de keza 2. elde Aquaracer ve Carrera modelleri gene bütçenizde. Nolur 15bin lira verip pilli saat almayın.
Gerçekten breitling'ler çok hoşuma gidiyor benim de. Tudor' u nedense beğenemedim bi çok klasik ve sıradan geliyor.

Saat nişan hediyesi olarak takılacağı için sıfır olmak zorunda yoksa bende sıfıra ayırdığım bütçe ile 2.el temiz olarak bir tık üstünü almak isterdim

15 bin verip pilli bir model almak bende istemiyorum ama neredeyse 40-50bin tl lik saatlerde de quartz olması beni şaşırtmıyor değil. Acaba özel bir sebebi mi var?
harun yazdı:Konuyla çok alakası yok ama bu vesileyle merak ettiğim bir hususu sorayım, linkteki Breitling gerçekten çok hoş duruyor, ama bir quartz saat nasıl 15 bin liralara satılabilir? Breitling’in diğer quartz saatleri de çok pahalı. Bu saatlerin diğer quartz saatlerden örneğin Certina, Tissot, Longines, Edox gibi markalardan ne farkı var? Bu markaları örnek verdim, çünkü onların da chronometre (cosc) özelliğini taşıyan quartz modelleri var
Kesinlikle aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum.
görkemk yazdı:breitling bilgiğim kadarı ile coltların yeni modellerini çıkardığı için eski model otomatikleri uygun fiyata bulunabiliyor
bunu göz önünde bulundurun ,
diğer yandan o fiyata bir quartz alındığında japon markalara bakmanızı öneriririm tam o bütçeye yeni çıkan seiko astron 5x daha iyi bir seçim olacaktır
gps ile saat düzeltme , gmt , güneş enerjisi ve titanyum kasa gibi bir dünya daha üstün özellik sunuyor, ayrıca 43mm ile boyutuda çok iyi
Colt'ların automatic modellerini de buldum eğer colt olacaksa kesinlikle otomatik olanlarını tercih etmeye çalışacağım.

Seiko astron a da baktım evet teknoloji ve özellik olarak kesinlikle mantıklı ama seiko markası bende bir breitling yada tag heuer gibi etki yaratmıyor. Malum birisinin motor sporları geçmişi var diğerinin ise havacılık geçmişi.

Umutt yazdı:Breitling Colt, Iwc Mark XVIII ve Tudor Blackbay; hepsi de mantıklı seçimler olacaktır.
Teşekkürler Tudor' u eledim.

canzdmr yazdı:Breitling in tek dezavantaji bilekte gulle gibi duruyor olusu. Bilek olcunuzu bilmiyorum ama denemeden almayin sakin. Saatin kendisini ve bilezigi cok heybetli. Birazda agir bi saat. Uzun kullanimda bilegi yorabilecegini dusunuyorum.
Breitling ozelinde navitimer i tek gecerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bileklerim ince, colt' u daha önce denemiştim o sebeple bileğime de uygun gelmişti baya da hoşuma gitmişti mat olanı. Kesinlikle denemedin saat almam. Bu gün çıkıp bir keşif yapayım kafamdaki modelleri bir deneyeyim bakalım neler var
Cevaplar için gerçekten teşekkürler arkadaşlar. Şimdi sizlerin de önerileri sayesinde bir iki farklı model daha ekledim.
Breitling Colt Automatic A1738811/BD44/173A
https://www.alwaysfashion.com/tr/breitl ... 11bd44173a
Breitling Colt Chronograph A7338811/BD43/173A ( Yani şu saat neden otomatik olmaz ki şu fiyata?

Sade automatic mi yoksa quartz chronograph mı gidip geliyorum.
https://www.alwaysfashion.com/tr/breitl ... 11bd43173a
Breitling Superocean II 42 A17365C9/BD67/202S/A18D.2
https://www.alwaysfashion.com/tr/breitl ... 7202sa18d2
Hemen hemen birbirine yakın modeller. Bu arada sınır hala 15 ve civarı. Linkteki saatler 16-18 arası ama nakitin gücü adına iyi bir pazarlıkla biraz aşağılara çekmeye çalışacağım o sebeple az daha çıkarsan 20bine şu model var derseniz alamayabilirim.
Şimdiden teşekkürler vakit ayırdığınız için.