Hepinize gerçekten çok çok uzun uzun teşekkür ederim sayın üstadlar.. Ayrıca çok da özür dilerim, özürümü kabul edin lütfen cevap yazamadım bu saate kadar..Yakınımdaki bir saat&saat'e kadar fiyat bakmaya gitmiştim ve bir geldim ki gerçekten güzel yorumlar yapılmış.. Ve eğer bu kadar 'saatten anlayan adam' bunu diyorsa ben de kabulleniyorum, tamam; chronosuz saat alırım.

Ama tolgi06'nın da bahsettiği gibi biraz kompleks görünsün istiyorum, gösterişli olsun istiyorum anlamışsınızdır sanırım.. Hani bir ortamda 2000 lira verdiğiniz saatin
http://www.hepsiburada.com/Liste/frederique-constant-fc303b6b6-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=safc303b6b6&categoryId=25008404 böyle görünmesi sizi alay konusu yapabilir aradaşlarınız arasında.. Ben bundan korkuyorum işte.. Hani, marka prestiji %70 ise benim için, geri kalan %30 da gösteriş olmalı...
tolgi06, dediğin longines'ti sanırım, geçenlerde trendyolda ya da başka bir sitede indirimde ona benzer bir longines vardı almak niyetiyle girdim kampanyaya ama görünüşü hani bana biraz olgun durucak gibi, sizce de 18 yaşı için uygun mu?
Sevgili arkadaşlar ve üstadlar, sizlere gerçekten nasıl anlatacağım bilmiyorum ama, aradığım saatin 'o' olması gerek

Yani, sizler saatten, mekanizmadan anlıyorsunuz ve makinaya göre değerlendiriyorsunuz ya, eyvallah. Bu benim de istediğim bir şey zaten, mekanizmanın ve markanın prensibi... Fakat aradığım diğer kriter, saatten anlamayanların da 'of be' demesi

Umarım sizlerin sabrını fazla zorlamıyorum kusura bakmayın

Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.