LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umutt yazdı:.
Umut"un belden yukarısı bir buçuk metre, aşağısı ise elli santim... Ondan hep bunlar... [emoji39]Xhantos yazdı:Umutt yazdı:.
Birşey soracağım sizin bu bitmeyen uzun
kravatlar özel mi, yoksa bağlama şekliniz mi özel? Hayatımda pek kravat kullanmadım (yılda 2-3 kere düğüne falan takım giyerim), merakımdan soruyorum.
Maradona yazdı:Umut"un belden yukarısı bir buçuk metre, aşağısı ise elli santim... Ondan hep bunlar... [emoji39]Xhantos yazdı:Umutt yazdı:.
kravatlar özel mi, yoksa bağlama şekliniz mi özel? Hayatımda pek kravat kullanmadım (yılda 2-3 kere düğüne falan takım giyerim), merakımdan soruyorum.
kiwi21 yazdı:Deniz, Umut abi![]()
Xhantos, aslında ikisi de değil,kemer hizasına denk gelecek şekilde bağlıyorum, yılların el alışkanlığı diyelimXhantos yazdı:Umutt yazdı:.
Maradona yazdı:Umut"un belden yukarısı bir buçuk metre, aşağısı ise elli santim... Ondan hep bunlar... [emoji39]
Kulağa hoş gelen kısım hangisi... [emoji16][emoji39]Umutt yazdı:Maradona yazdı:Umut"un belden yukarısı bir buçuk metre, aşağısı ise elli santim... Ondan hep bunlar... [emoji39]
Maradona, kulağa fena gelmiyor [emoji3]
Maradona yazdı:Kulağa hoş gelen kısım hangisi... [emoji16][emoji39]Umutt yazdı:Maradona yazdı:Umut"un belden yukarısı bir buçuk metre, aşağısı ise elli santim... Ondan hep bunlar... [emoji39]
Maradona, kulağa fena gelmiyor [emoji3]
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 81 misafir
|