@Mkaraturk Ah be hocam, hakkaten ne kadar guzel olurmus, bi bakayim cidden denk getiremezsem bi gelicem istanbula, bi cayinizi icer donerim, sonra internetten siparis ederiz artik, ama hakkaten sizin paylastiklariniz da cok guzel fotograflar, hakkaten bu ara kendi klasmaninda var olan en iyi saatlerden sanirim.
@Ufkynl oyle demeyin hocam ya, hani f91w um kaybolsa yine uzulurum ama, iste ne bileyim, rolex gidince hakkaten acisi hala duruyor, istemsiz cekiniyorum.
@caner1983 Caner hocam, bunu sevdim baya, ama bazel ve kadran biraz kalabalik gibi gorunuyor, cidden elde gorup denemek lazim gibi, ankarada nerede genis yelpazeli oris var bakmam lazim, cok tecrubem yok o markayla alakali, ama guzel alternatif kesinlikle. Ve o 2. kadrani GMT sanmistim, datemis o da, cok enteresan!!
@Ankthas Deniz hocam buna cok sevindim, cidden fotograflarda SARB033 mukemmel duruyor, hem cok sik, hem cok klas sade falan ama o hissiyat asiri muhim, zaten sahibinden de 1 yerde var, adam uzak falan, zor o sekilde almam. Ve datejust alirsam da 2. el alirim gibime geliyor, archiluxury miydi neydi bagirip duran bir adam var ya, o diyordu 36mm de asla yeni almayin, satarken direk 1/4une kadar iniyor diye. Sanirim BB58i beklemem en iyisi, onu denerim AD de, tamamsa direk konu kapanir, degilse 2. el datejustlara bakarim, cok guzel saat yalniz cidden. Istanbula gelirsem kesin size de mesaj aticam bi, kahve icmek icin can attigim insan sayisi o kadar artti ki Istanbulda