TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

1.000 TL'ye Casio Edifice Al覺n覺r M覺?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 1000tlye casio edifice al覺n覺r m覺

Mesaj copycat » 27 May 2019, 17:38

justaguy yazd覺:
solinari yazd覺:
justaguy yazd覺:
solinari yazd覺:Ben saat begenildiyse 2. Elin 繹nemli olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Yok bu saati satmam ben dediim saatleri satt覺m, herkeste satiyor. Hele de 3-5 yil kullanilacaksa deer kayb覺 yaamamak i癟in rolex al覺nmas覺 gerekir. B繹yle bir iki marka var sadece. Isvi癟reli maurice lacroix i癟in bile ayni eyler s繹yleniyor 2. elde

LG-D802TR cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Konuyla alakas覺z olacka ama, maurice lacroix saatlerin s覺f覺rlar覺n覺n da fiyatlar覺 癟ok deiken. Ge癟enlerde jomashop'ta 600 k羹s羹r dolara pontos vard覺 [emoji38] Hal b繹yle olunca kimse 2. eline fazla para vermek istemiyor

Justaguy, pontos s diver yahut pontos s i癟in o fiyatlara rastlarsan haberim olsun, takipteyim ;)

Hocam benim denk geldiim jomashop'taki aa覺daki kampanya idi. Ara ara jomashop'a bak覺n isterseniz :champ:

justaguy yazd覺:T羹rkiye'deki Tissot Chemin Des Tourelles fiyat覺na Pontos :roll:

Resim
stad覺m alakas覺z konu alt覺nday覺z ama aff覺n覺za s覺覺narak birincisi saatin fiyat覺 burada 700 USD g繹z羹k羹yor. Ve 200 USD'lik 繹zel bir kupon indirimi marifetiyle.

Ikincisi jomashop fiyatlar覺n覺n k覺stas al覺nmas覺na kar覺y覺m ben. Ben de joma'dan bug羹ne kadar 4-5 saat ald覺m ama joma bir greymarket sat覺c覺si. Ulkemiz i癟in dikkate deer bir garantisi olam覺yor maalesef. Joma'dan 1000 USD a Healey Chrono ald覺k. Bug羹n bu saati 6000 TL ye bulmak m羹mk羹n m羹?

Son olarak da devlet a癟覺kca yurtd覺覺ndan al覺verie kafay覺 takm覺 g繹z羹k羹yor. G羹mr羹k vergisinin 羹zerine KDV al覺nmas覺 gibi durumlar konuuluyor. Yak覺nda al覺nan 羹r羹nlerin youn ekilde kargoda kaybolmas覺 haberleri 癟覺karsa a覺rmam.

Netice olarak joma'da bir seferlik olan fiyatlarla piyasa belirlemesi yaparsak yan覺lm覺 oluruz.

MI 6 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Re: 1000tlye casio edifice al覺n覺r m覺

Mesaj justaguy » 28 May 2019, 08:51

copycat yazd覺:
justaguy yazd覺:
solinari yazd覺:
justaguy yazd覺:
solinari yazd覺:Ben saat begenildiyse 2. Elin 繹nemli olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Yok bu saati satmam ben dediim saatleri satt覺m, herkeste satiyor. Hele de 3-5 yil kullanilacaksa deer kayb覺 yaamamak i癟in rolex al覺nmas覺 gerekir. B繹yle bir iki marka var sadece. Isvi癟reli maurice lacroix i癟in bile ayni eyler s繹yleniyor 2. elde

Konuyla alakas覺z olacka ama, maurice lacroix saatlerin s覺f覺rlar覺n覺n da fiyatlar覺 癟ok deiken. Ge癟enlerde jomashop'ta 600 k羹s羹r dolara pontos vard覺 [emoji38] Hal b繹yle olunca kimse 2. eline fazla para vermek istemiyor

Justaguy, pontos s diver yahut pontos s i癟in o fiyatlara rastlarsan haberim olsun, takipteyim ;)

Hocam benim denk geldiim jomashop'taki aa覺daki kampanya idi. Ara ara jomashop'a bak覺n isterseniz :champ:

justaguy yazd覺:T羹rkiye'deki Tissot Chemin Des Tourelles fiyat覺na Pontos :roll:

Resim
stad覺m alakas覺z konu alt覺nday覺z ama aff覺n覺za s覺覺narak birincisi saatin fiyat覺 burada 700 USD g繹z羹k羹yor. Ve 200 USD'lik 繹zel bir kupon indirimi marifetiyle.

Ikincisi jomashop fiyatlar覺n覺n k覺stas al覺nmas覺na kar覺y覺m ben. Ben de joma'dan bug羹ne kadar 4-5 saat ald覺m ama joma bir greymarket sat覺c覺si. Ulkemiz i癟in dikkate deer bir garantisi olam覺yor maalesef. Joma'dan 1000 USD a Healey Chrono ald覺k. Bug羹n bu saati 6000 TL ye bulmak m羹mk羹n m羹?

Son olarak da devlet a癟覺kca yurtd覺覺ndan al覺verie kafay覺 takm覺 g繹z羹k羹yor. G羹mr羹k vergisinin 羹zerine KDV al覺nmas覺 gibi durumlar konuuluyor. Yak覺nda al覺nan 羹r羹nlerin youn ekilde kargoda kaybolmas覺 haberleri 癟覺karsa a覺rmam.

Netice olarak joma'da bir seferlik olan fiyatlarla piyasa belirlemesi yaparsak yan覺lm覺 oluruz.

Rica ederim, tabi ki hakl覺sn覺z, bir sitenin bir kampanyas覺na g繹re fiyat belirlenmesi kesinlikle yanl覺 olurdu :thumbup:

Benim s繹ylemek istediim ML'lar覺n fiyatlar覺n覺n 癟ok deiken olduu ve 2. el deer kayb覺n覺n bir nedeninin de bu olduuydu. Jomasjop sadece 繹rnekti. Bir de, o kupon asl覺nda bana 繹zel vb bir kupon deildi. Kuponu siteye giren herkes (login bile olmasa) g繹rebiliyordu.

Ayn覺 durum saat & saat@deki ML fiyatlar覺 i癟in de ge癟erli. Ayn覺 saat 襤nternet sitelerinde 12,000 lira iken d羹kkanda bana 7000 lira fiyat vermilerdi :champ: Hal b繹yle olunca insanda ister istemez, doru veya yanl覺, "bu saat bu fiyatlar覺 hak etmiyor mu?" alg覺s覺 oluuyor. Ben kendimden 繹rnek vereyim, d羹kkanda s覺f覺r覺na 7000 istendiine ahit olduum bir saatin 2. eline 6-7 bin vermezdim.
Kullan覺c覺 avatar覺
justaguy

Kay覺t: 29 Mar 2018, 11:07

Re: 1.000 TL'ye Casio Edifice Al覺n覺r M覺?

Mesaj copycat » 28 May 2019, 17:04

justaguy yazd覺:
copycat yazd覺:
justaguy yazd覺:
solinari yazd覺:
justaguy yazd覺:
solinari"]Ben saat begenildiyse 2. Elin 繹nemli olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Yok bu saati satmam ben dediim saatleri satt覺m, herkeste satiyor. Hele de 3-5 yil kullanilacaksa deer kayb覺 yaamamak i癟in rolex al覺nmas覺 gerekir. B繹yle bir iki marka var sadece. Isvi癟reli maurice lacroix i癟in bile ayni eyler s繹yleniyor 2. elde

[quote="justaguy yazd覺:T羹rkiye'deki Tissot Chemin Des Tourelles fiyat覺na Pontos :roll:

Resim

Rica ederim, tabi ki hakl覺sn覺z, bir sitenin bir kampanyas覺na g繹re fiyat belirlenmesi kesinlikle yanl覺 olurdu [emoji106]

Benim s繹ylemek istediim ML'lar覺n fiyatlar覺n覺n 癟ok deiken olduu ve 2. el deer kayb覺n覺n bir nedeninin de bu olduuydu. Jomasjop sadece 繹rnekti. Bir de, o kupon asl覺nda bana 繹zel vb bir kupon deildi. Kuponu siteye giren herkes (login bile olmasa) g繹rebiliyordu.

Ayn覺 durum saat & saat@deki ML fiyatlar覺 i癟in de ge癟erli. Ayn覺 saat 襤nternet sitelerinde 12,000 lira iken d羹kkanda bana 7000 lira fiyat vermilerdi :champ: Hal b繹yle olunca insanda ister istemez, doru veya yanl覺, "bu saat bu fiyatlar覺 hak etmiyor mu?" alg覺s覺 oluuyor. Ben kendimden 繹rnek vereyim, d羹kkanda s覺f覺r覺na 7000 istendiine ahit olduum bir saatin 2. eline 6-7 bin vermezdim.[/quote]G繹r羹lerinize kat覺l覺yorum. zellikle orta ve 羹st seviyedeki markalar覺, saat & saatin satmas覺 markalar覺n imaj覺n覺 mahvediyor. Saat & saat ciddi bir sat覺 hacmi yakalatiyor ama tutars覺z politikalarla saatseverlerin tepkisini 癟ekiyor.

Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj justaguy » 28 May 2019, 21:05

copycat yazd覺:G繹r羹lerinize kat覺l覺yorum. zellikle orta ve 羹st seviyedeki markalar覺, saat & saatin satmas覺 markalar覺n imaj覺n覺 mahvediyor. Saat & saat ciddi bir sat覺 hacmi yakalatiyor ama tutars覺z politikalarla saatseverlerin tepkisini 癟ekiyor.

Aynen :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
justaguy

Kay覺t: 29 Mar 2018, 11:07

Mesaj automagic » 29 May 2019, 09:09

zirko yazd覺:Merhaba deerli arkadalar. Ben 20ya覺nda bir gencim bu alaca覺m ilk saat olacak. 1000tl gibi bir b羹t癟em var. Casio edifice 540d-1A modelini almay覺 d羹羹n羹yorum. Sizce nas覺l bir saat? 1000tlye 繹nerdiiniz baka saat var m覺? Fossiller hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsunuz? Moda markas覺 diye pek yanam覺yorum yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum.
Selamlar,

Saatlere ilgi duyanlar覺n yaad覺覺 癟elikiler benzer oluyor.

Esas olan beendiiniz saati takman覺z, keyifle kullanabileceiniz modeli alman覺zd覺r.

Neticede saat "ihtiya癟" deildir. Saat takmay覺nca modern d羹nyada hi癟bir konuda geri kalmay覺z.

Bu a癟覺dan bakt覺覺n覺zda, b羹t癟enize uyan, takmaktan 癟ekinmeyeceiniz saati al覺n, keyifle kullan覺n.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
automagic

Kay覺t: 16 Nis 2018, 21:04

Mesaj KadirSeiko » 30 May 2019, 12:41

Kardeim ben o saatten ald覺m ama 1000 TL verme. Uygun fiyata bulursun indirimler oluyor. Ben 2 ay 繹nce konyal覺 saatten ald覺m tehir b繹l羹m羹nden 450 TL ye. Ge癟en hafta satt覺m 300 TL ye. ok 覺k duruyor ama tak覺m elbiseyle giyersin onu bilgin olsun
Kullan覺c覺 avatar覺
KadirSeiko

Kay覺t: 27 May 2019, 10:33

Mesaj harun » 31 May 2019, 02:08

Edifice gayet de al覺n覺r
Ancak ben 癟ok daha uygun fiyata unu tavsiye ederim

https://m.n11.com/casio-efv-c100d-1avdf ... P336398842

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
harun

Kay覺t: 17 Haz 2015, 21:59

Mesaj altiaralik » 01 Haz 2019, 17:31

Casio EFR-536D modelini bir inceleyin derim. Casio alacak olsam kesinlikle onu al覺rd覺m. Ancak uan Orient Mako veya Mako 2 aras覺nda arat覺ma yap覺yorum bu saatleride 繹neririm bir arat覺r覺n.
https://m.n11.com/orient-faa02001b9-oto ... P322037817
https://m.n11.com/orient-fem65001bw-oto ... P322038095
Resmi distrib羹t繹r羹n sat覺 linkleridir.
Kullan覺c覺 avatar覺
altiaralik

Kay覺t: 22 Oca 2019, 22:53

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners