stad覺m alakas覺z konu alt覺nday覺z ama aff覺n覺za s覺覺narak birincisi saatin fiyat覺 burada 700 USD g繹z羹k羹yor. Ve 200 USD'lik 繹zel bir kupon indirimi marifetiyle.justaguy yazd覺:solinari yazd覺:justaguy yazd覺:solinari yazd覺:Ben saat begenildiyse 2. Elin 繹nemli olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Yok bu saati satmam ben dediim saatleri satt覺m, herkeste satiyor. Hele de 3-5 yil kullanilacaksa deer kayb覺 yaamamak i癟in rolex al覺nmas覺 gerekir. B繹yle bir iki marka var sadece. Isvi癟reli maurice lacroix i癟in bile ayni eyler s繹yleniyor 2. elde
LG-D802TR cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Konuyla alakas覺z olacka ama, maurice lacroix saatlerin s覺f覺rlar覺n覺n da fiyatlar覺 癟ok deiken. Ge癟enlerde jomashop'ta 600 k羹s羹r dolara pontos vard覺 [emoji38] Hal b繹yle olunca kimse 2. eline fazla para vermek istemiyor
Justaguy, pontos s diver yahut pontos s i癟in o fiyatlara rastlarsan haberim olsun, takipteyim
Hocam benim denk geldiim jomashop'taki aa覺daki kampanya idi. Ara ara jomashop'a bak覺n isterseniz![]()
Ikincisi jomashop fiyatlar覺n覺n k覺stas al覺nmas覺na kar覺y覺m ben. Ben de joma'dan bug羹ne kadar 4-5 saat ald覺m ama joma bir greymarket sat覺c覺si. Ulkemiz i癟in dikkate deer bir garantisi olam覺yor maalesef. Joma'dan 1000 USD a Healey Chrono ald覺k. Bug羹n bu saati 6000 TL ye bulmak m羹mk羹n m羹?
Son olarak da devlet a癟覺kca yurtd覺覺ndan al覺verie kafay覺 takm覺 g繹z羹k羹yor. G羹mr羹k vergisinin 羹zerine KDV al覺nmas覺 gibi durumlar konuuluyor. Yak覺nda al覺nan 羹r羹nlerin youn ekilde kargoda kaybolmas覺 haberleri 癟覺karsa a覺rmam.
Netice olarak joma'da bir seferlik olan fiyatlarla piyasa belirlemesi yaparsak yan覺lm覺 oluruz.
MI 6 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi