TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dolandırılma olayı

TSF Uluslararası Çalıntı ve Kayıp Saat Veritabanı Kayıt

Re: Dolandırılma olayı

Mesaj sieger » 19 May 2019, 23:44

diesel yazdı:Çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum gerçekten. Kimlik sorulmadan kargoyu teslim alması organize bir iş gibi geliyor bana. Umarım en kısa zamanda saatinize kavuşursunuz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle cok haklisiniz, ben cuzdanimi evde unutup, benim adima olan kargoyu bile alamadigimi biliyorum (sube ofisin karsisinda beni de sima olarak taniyorlar, hep oradan gonderiyoruz). Internetteki olaylara da bakiyorum da, bir cok kez olmus bu olay, ve hep ayni sekilde kimliksiz teslim ediliyor, hirsiz ortada yok, aras kargo da ort pas etmeye calisiyor. Neyse artik nerelere sikayet - dava edilecekse tamamini yapip tum sosyal medyalarda paylasacagim, yoksa sadece oyalayacaklar biliyorum ki.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj cbmad » 19 May 2019, 23:54

Çok geçmiş olsun, geçen aylarda bu olayın aynısını yaşayan üyemiz için uzun bir süreçle olumlu neticelenmisti. Cezai yönden suçluyu bulmak kolay olmasa da maddi telafisi insaalah mümkün olur.
Kullanıcı avatarı
cbmad

Mesaj sieger » 19 May 2019, 23:56

cbmad yazdı:Çok geçmiş olsun, geçen aylarda bu olayın aynısını yaşayan üyemiz için uzun bir süreçle olumlu neticelenmisti. Cezai yönden suçluyu bulmak kolay olmasa da maddi telafisi insaalah mümkün olur.

oyle mi hocam? Kim acaba hatirliyor musunuz? Onunla bir iletisime geceyim, zaten bakiyorum da, tum hata hem de tamamiyla aras kargoya ait, yani benim zararimi karsilamak durumunda gibi gorunuyor, tabi bunun da bazi pruzleri var ama, nasil halledilecek o konuda bir iletisime gecmek isterim.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj cbmad » 19 May 2019, 23:58

viewtopic.php?f=73&t=22436#axzz5oPFuxdr9

Bir alt başlıkta ve çok aktif bir üye değilmiş, kişisel olarak tanıtan belki vardir. kolaylıklar dilerim
Kullanıcı avatarı
cbmad

Mesaj moy » 20 May 2019, 00:06

sieger yazdı:
cbmad yazdı:Çok geçmiş olsun, geçen aylarda bu olayın aynısını yaşayan üyemiz için uzun bir süreçle olumlu neticelenmisti. Cezai yönden suçluyu bulmak kolay olmasa da maddi telafisi insaalah mümkün olur.

oyle mi hocam? Kim acaba hatirliyor musunuz? Onunla bir iletisime geceyim, zaten bakiyorum da, tum hata hem de tamamiyla aras kargoya ait, yani benim zararimi karsilamak durumunda gibi gorunuyor, tabi bunun da bazi pruzleri var ama, nasil halledilecek o konuda bir iletisime gecmek isterim.

Bende bu başlığı buldum.
Bir önceki konuda ki ve bu konuda ki arkadaşa bir mail atın derim belki yardımcı olurlar size emsal dava olur

viewtopic.php?f=73&t=29363&p=550767&hilit=Yurtiçi+kargo#p550767
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj moy » 20 May 2019, 00:08

Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj MehmetKaratürk » 20 May 2019, 00:15

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun yazıyıda okuduğumu hatırladım umarım en yakın zamanda sonuç alırsınız bir arkadaşımın tanıdığının başına benzer bir olay gelmişti
sonucu kamera görüntülerinden şahsın eşgalini belirleme işleminden sonra savcıya suç suyurusunda bulundu uzun süre devam etti bu süreç sanıyorum sizinde yapmanız gereken 1 kamera kaydı eşgal belirleme işlemi için 2- aras kargonun kimliksiz veya kimlikli sonuçta kargo ona gelmedi ona veriliş anı olacaktır sanıyorum en kısa sürede lehinize sonuçlanacak şekilde olacaktır biraz sancılı bir süreç tabi
Olmadı diye üzüldüğün dua'ya, gün gelir sevinirsin
Kullanıcı avatarı
MehmetKaratürk

Mesaj kiwi21 » 20 May 2019, 00:32

Cok gecmis olsun :( Umarim zararinizi telafi edebilirsiniz.
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

ÖncekiSonraki

Dön TSF Çalıntı Kayıp Saat Raporu - Stolen Lost Watch Report

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners