cbmad yazdı:
Tcibo dan sonra giriş seviyesi üstü filtre kahve denemek istiyorum. ne önerilir nereden bulunabilir..
sanalbaharat.com sitesinde çok uygun fiyatlı, kiloluk alıyorum çok tükettiğim için. 6-7 aydır alıyorum hepsi tazeydi
cbmad yazdı:
Tcibo dan sonra giriş seviyesi üstü filtre kahve denemek istiyorum. ne önerilir nereden bulunabilir..
eraslani yazdı:Taze kavrulmuş çekirdek ve anında öğütme ile fark oluşuyor..Ben anında kavurup ,çekirdek ya da öğütülmüş satan birkaç yer denediysem de her seferinde farklı bir şeyle karsilastigim için memnun kalmadım.Tchibo içerisinde farklı seçenekler denenebilir .Mesela ,cbmad yazdı:
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burakyigit yazdı:cbmad yazdı:
sanalbaharat.com sitesinde çok uygun fiyatlı, kiloluk alıyorum çok tükettiğim için. 6-7 aydır alıyorum hepsi tazeydi
cbmad yazdı:eraslani yazdı:Taze kavrulmuş çekirdek ve anında öğütme ile fark oluşuyor..Ben anında kavurup ,çekirdek ya da öğütülmüş satan birkaç yer denediysem de her seferinde farklı bir şeyle karsilastigim için memnun kalmadım.Tchibo içerisinde farklı seçenekler denenebilir .Mesela ,cbmad yazdı:
doğrusunuz ben de bir kaç kez taze çektirdiğim kahveden memnun kalmadım, stabil tad /hazır paketten devam etmek istiyorum. Rarirat ı ilk kez sizde görüyorum, deneyimledikleriniz arasında black white ya da african blue var mı, siz nasıl bir sıralama yaparsınız.
kolay ulaşılabilir olması açısından önce blackwhite deneyelimeraslani yazdı:Afiyet olsunmoy yazdı:
Bugün bunu aldım akşam filitre kahve makinesinde demliyeceğim umarım beğenirim.
izlenim nasıl?
Afiyet olsun UmutUmutt yazdı:

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 68 misafir
|
||||||||||||||