Contigoyu tchibo'dan alabilirsiniz yine aynı mağazada satılan trendix'i de tavsiye ederim fiyatı hem uygun hemde kalitelidirmertk yazdı:Kupalarda çok çabuk soğuyor kahve.Bir mug almayı düşünüyorum,starbucksinkiler idare eder mi yoksa başka markaya mı kaymalıyım?
Yarın almam lazım gibi yerde bilmiyorum nerde satılıyo starbucks ve tchibodan başka nerelerde satılıyo?Birde starbucksun üstü kapalı servis bardaklarından mı alsam acaba?
Bir yardımınızı bekliyorum.
mertk yazdı:Kupalarda çok çabuk soğuyor kahve.Bir mug almayı düşünüyorum,starbucksinkiler idare eder mi yoksa başka markaya mı kaymalıyım?
Yarın almam lazım gibi yerde bilmiyorum nerde satılıyo starbucks ve tchibodan başka nerelerde satılıyo?Birde starbucksun üstü kapalı servis bardaklarından mı alsam acaba?
Biraz da garsonun hatasıyla böyle olduraven yazdı:coolfire yazdı:Kahveseverler [emoji106][emoji106][emoji106]
https://www.instagram.com/seyahatsevenaile/
Kahve coşmuşfincanlara sığmam taşarım havasında
afiyet olsun.
eraslani yazdı:Bu kurabiyelerden çaya bandırmayan var mı?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uhpuuhpu yazdı:eraslani yazdı:Bu kurabiyelerden çaya bandırmayan var mı?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çay bardağı çok güzelmiş

raven yazdı:mertk yazdı:Kupalarda çok çabuk soğuyor kahve.Bir mug almayı düşünüyorum,starbucksinkiler idare eder mi yoksa başka markaya mı kaymalıyım?
İyi ve kaliteli bir termos almak istiyorsanız acele etmeyin. İnterneten alın bir kaç gün sonra iyi bir termosunuz olur.
Ben Contigo Huron ve Thermos ns 403 kullanıyorum. Contigo kaynamış suyu tam dolu olursa 5 saate kadar çay içilecek ısıda tutabiliyor. Filtre kahveyi ise en fazla 2,5 saat tutuyor.
NS 403 ise her ne kadar üzerinde 12 saat sıcak tutuyor dese de kaynamış suyu 20 saate yakın çay içilecek sıcaklıkta tutabiliyor. Filtre kahveyi ise 8 saat içilebilir sıcaklıkta tutuyor. Kendim test ettim.
Ayrıca Contigo Tchibo'da var fakat o kadar para verilmez ve üzerine biraz daha konur ve thermos ns 403 alınır.
Tchibo'da trendx diye bir marka var bir kırtasiye ithal ediyor. Uzak durun. Daha düne kadar 50 TL ye satılan mal 139 TL olmuş. Bu marka vakum termos değil ve en çok 1,5 saat sıcak tutar.
Starbucks termos ise yine 1,5 saat sıcak tutar ve sızdırmazlık garantisi yok.
NS 403 ün ve contigo nun var.
Ayrıca kahve köşeniz hayırlı olsun. O köşeye bir kahve değirmeni güzel olur. Ayrıca kahveyi ya kotu renk bir kavanoza koyun ya da vakumlu bir kahve kutusu alın.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 90 misafir
|
||||||||||||||