MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

coolfire yazdı:Kahveseverler [emoji106][emoji106][emoji106]
https://www.instagram.com/seyahatsevenaile/

mertk yazdı:Kupalarda çok çabuk soğuyor kahve.Bir mug almayı düşünüyorum,starbucksinkiler idare eder mi yoksa başka markaya mı kaymalıyım?
Yarın almam lazım gibi yerde bilmiyorum nerde satılıyo starbucks ve tchibodan başka nerelerde satılıyo?Birde starbucksun üstü kapalı servis bardaklarından mı alsam acaba?
Bir yardımınızı bekliyorum.
sentez42 yazdı:mertk yazdı:Kupalarda çok çabuk soğuyor kahve.Bir mug almayı düşünüyorum,starbucksinkiler idare eder mi yoksa başka markaya mı kaymalıyım?
Yarın almam lazım gibi yerde bilmiyorum nerde satılıyo starbucks ve tchibodan başka nerelerde satılıyo?Birde starbucksun üstü kapalı servis bardaklarından mı alsam acaba?
Contigo markasını yıllardır kullanıyorum. Amazon veya yurtiçinde çeşitli alternatifleri mevcut.
mertk yazdı:sentez42 yazdı:mertk yazdı:Kupalarda çok çabuk soğuyor kahve.Bir mug almayı düşünüyorum,starbucksinkiler idare eder mi yoksa başka markaya mı kaymalıyım?
Contigo markasını yıllardır kullanıyorum. Amazon veya yurtiçinde çeşitli alternatifleri mevcut.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 91 misafir
|
||||||||||||||