Hocam bu yorumun gel eceğini bilerek takoz konusuna girmiştim. Natolar sustanın üstünden gelip saatin altından geçtiği için lugların içinde sanki takozlu kayış gibi yüksek kalıyor. Bu yüzden kayış ile gövde arasındaki metal görüntüsü göze batmıyor.Maradona yazdı:Sevgili Ender Bey ile nato kayış özelinde görüş ayrılığı yaşasak da çoğu zaman, burada son derece nokta atışı bir tespitte bulunmuş... Estetik bakış açısına çok güveniyorum ben kendisinin... [emoji106]
Ahh bir de o canım vintage Omega'yı elden çıkarmasaydınız keşke Ender Bey... İçim yanıyor sizin avatarı her gördüğümde... Nasıl kıydınız ona... [emoji3525]
Burada iki sorun var, ilki nato eğer ince dokundu ise saatin bilekte ağırlıgından boyundaki kolye gibi yay şeklinde esneme yapması. Pontos kayışı bu yüzden kalın dokuludur. İkinci bir nato handikapı saat kalınsa alttan geçtiği için saati iyice kalınlaştırmadıdır. Pontosta nato tek kat yapılarak bu sorun azaltılmıştır. Örnek Omega PO ve İwc pilot chronolarda natolar saati bilekte çay tabağı gibi gösterir. Zaten dikkat edin kalın saatlerin natolu bilek resimleri yandan ziyade hep ön profilden çekilir.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi