TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj Bond » 17 Şub 2019, 10:32

Günaydın beyler, kutu bunlar :D Bu kadar stok olsa su an sizlere hediye paketleri kargolayıp yurtici takip no yollamis olurdum :champ: :D

Düzenli puro tuketim hakkimi 90'larda kullandigimdan artik haftada 2-3 adetle TSF Cigar konusuna ancak katkim olabiliyor :) Marlboro Light'i birakinca belki tekrar aranizda olurum :thumbup: :super:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 17 Şub 2019, 13:17

Pazar seçimi :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj gkhnbaggio » 17 Şub 2019, 20:47

Bol dumanlar [emoji6] :champ:

Resim

** instagram: @cigarlig
Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

Mesaj gkhnbaggio » 19 Şub 2019, 21:43

Resim

Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

Mesaj Bond » 20 Şub 2019, 22:38

GkhnBaggio Super :champ: Afiyetler [emoji106]

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj cagatay1903 » 23 Şub 2019, 11:59

İyi günler
Beşiktaş’ta karla karışık hafif bir yağmur var :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj jgoodbye » 25 Şub 2019, 15:37

gkhnbaggio yazdı:Whiskey başlığında Sn. Foottwo ile yaptığımız fikir alışverişi ve kendisinin cabinet humidorunun güzelliğinin gazıyla, artık yetmediğini düşündüğüm desktop humidorumu elektronik dolap humidor ile değiştirdim.

Yaklaşık 2 gün boş çalıştırıp ayarladığım ısı ve nem oranlarını yakalamasını takip ettim. Gayet başarılıydı. Çekmecelerin sedir olması nedeniyle nem oranını %1 veya %2 oranında düşük tuttuğunu düşünerek, çekmeceleri saf su ile silerek bir nevi seasoning yaptım ve neme doyurdum.

Şu anda istediğim 20c sıcaklık ve %70 nem oranını +/-1 ile yakalıyor.

4 günlük bir izlenim ile kafam rahat bir şekilde kullanabileceğim bir ürün gibi duruyor. Ama henüz purolarda fiziki bir değişim yok. Doğru neme doyup, doğru ısıyla formlarını yakalayıp korumalarını umuyorum.

Bugüne kadar farklı formattaki nemlendirme ürünleri için harcamalarıma, gün geçtikçe yetmesiği için 2 kez büyük humidor almama , fazla puroları humidor bag’lerde saklamama ve en önemlisi kuruyan puroların dağılıp içilememesi, nemlilerin de her çekimde tekrar yakılması gibi maddi manevi zararlardan sonra, ilk aşamada biraz yüksek bir harcama gibi olsa da, daha sonra keşke dememek için, tek kurşun atıp hedefi on ikiden vurmak için bu zevke gönül verenlere şiddetle tavsiye ederim [emoji846]

Bol dumanlar...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Selamlar, güzel günlerde kullanın :thumbup:

kapasitesi nedir, ortalama kaç adet saklayabiliyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
jgoodbye

Mesaj gkhnbaggio » 26 Şub 2019, 15:33

jgoodbye yazdı:
gkhnbaggio yazdı:Whiskey başlığında Sn. Foottwo ile yaptığımız fikir alışverişi ve kendisinin cabinet humidorunun güzelliğinin gazıyla, artık yetmediğini düşündüğüm desktop humidorumu elektronik dolap humidor ile değiştirdim.

Yaklaşık 2 gün boş çalıştırıp ayarladığım ısı ve nem oranlarını yakalamasını takip ettim. Gayet başarılıydı. Çekmecelerin sedir olması nedeniyle nem oranını %1 veya %2 oranında düşük tuttuğunu düşünerek, çekmeceleri saf su ile silerek bir nevi seasoning yaptım ve neme doyurdum.

Şu anda istediğim 20c sıcaklık ve %70 nem oranını +/-1 ile yakalıyor.

4 günlük bir izlenim ile kafam rahat bir şekilde kullanabileceğim bir ürün gibi duruyor. Ama henüz purolarda fiziki bir değişim yok. Doğru neme doyup, doğru ısıyla formlarını yakalayıp korumalarını umuyorum.

Bugüne kadar farklı formattaki nemlendirme ürünleri için harcamalarıma, gün geçtikçe yetmesiği için 2 kez büyük humidor almama , fazla puroları humidor bag’lerde saklamama ve en önemlisi kuruyan puroların dağılıp içilememesi, nemlilerin de her çekimde tekrar yakılması gibi maddi manevi zararlardan sonra, ilk aşamada biraz yüksek bir harcama gibi olsa da, daha sonra keşke dememek için, tek kurşun atıp hedefi on ikiden vurmak için bu zevke gönül verenlere şiddetle tavsiye ederim [emoji846]

Bol dumanlar...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Selamlar, güzel günlerde kullanın :thumbup:

kapasitesi nedir, ortalama kaç adet saklayabiliyorsunuz?

Teşekkürler :champ:

Puro ebatlarına bağlı olarak 250-300 arası saklanabilir.

Selamlar

Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners