TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Güzel forumumuzda saat satışları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Güzel forumumuzda saat satışları

Mesaj EnderE » 07 Oca 2019, 22:39

Bence de mantıklı. Bu şekilde ciddi bir güvenlik açığı bertaraf edilebilir.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj mGundogdu » 07 Oca 2019, 23:22

Ground yazdı:
ErsinGS yazdı:
kiwi21 yazdı:Aha Ender abi, Yılmaz bey'den aldığım ve hâlâ çok severek kullandığım Nomon Club'ın aynısı. Benimkine ne kadar çok benziyor :P

Fiyat da çok uygunmuş. Hemen bir tane daha alayım. Bulunsun :D

forumdan saat fotosu çalınmasına engel olmak için fotoğraflarda silüet olarak TSF yazısı eklenmesi iyi olur. Sahibinden.com da yapıldığı gibi.
Bond bu mesajı görürmü bilmiyorum?

Bu çalışmanın otomatik yapılması ya da tsf hostunda tüm fotoların barındırılması forumu ciddi yorar diye düşünüyorum.

Ama çok doğru bir öneri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle yorar. Fotoğraflarda watermark olması çok iyi olur ama bunun için satış bölümüne ayrıcalıklı olarak image upload sistemi getirlmesi gerekli. Upload olayı sistemi yoracağı gibi güvenlik açıkları da doğurabilir. Ayrıca host için ek maliyet de gerekebilir.
PUHU Leather Goods
Kullanıcı avatarı
mGundogdu

Mesaj mturann » 09 Oca 2019, 11:36

Çok maliyetli ve zor bir şey değilse yapılması çok iyi olur. Fotoğraflarda tsf yazması faydalı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj jukko » 01 Şub 2019, 09:42

ErsinGS yazdı:
kiwi21 yazdı:Aha Ender abi, Yılmaz bey'den aldığım ve hâlâ çok severek kullandığım Nomon Club'ın aynısı. Benimkine ne kadar çok benziyor :P

forumdan saat fotosu çalınmasına engel olmak için fotoğraflarda silüet olarak TSF yazısı eklenmesi iyi olur. Sahibinden.com da yapıldığı gibi.

Eğer bu tarz bir güvenlik sistemi forumu yoracaksa bile, bunda sonra koyulacak ilan fotoğraflarında bir kağıda "TSF ve günün tarihi" yazılıp her fotoğrafın bu kağıt görülerek çekilmesi sağlanabilir. Dolayısı ile hem ilanın güncelliğini hem de forumumuza ait olduğunu ilkel bir yöntemle bile olsa sağlamış oluruz. ;)
Eski aksiyon filmlerindeki kaçırılan kişinin günlük gazete ile fotoğrafının çekilmesi ile aynı yöntem temelde. :D
Kullanıcı avatarı
jukko

Mesaj Mandos » 01 Şub 2019, 10:12

jukko yazdı:
ErsinGS yazdı:

Eğer bu tarz bir güvenlik sistemi forumu yoracaksa bile, bunda sonra koyulacak ilan fotoğraflarında bir kağıda "TSF ve günün tarihi" yazılıp her fotoğrafın bu kağıt görülerek çekilmesi sağlanabilir. Dolayısı ile hem ilanın güncelliğini hem de forumumuza ait olduğunu ilkel bir yöntemle bile olsa sağlamış oluruz. ;)
Eski aksiyon filmlerindeki kaçırılan kişinin günlük gazete ile fotoğrafının çekilmesi ile aynı yöntem temelde. :D

Ben biraz farklı düşünüyorum. Saat satarken benden sıklıkla video isteniyor. Bu basit işlem dolandırılmayı tamamen önler. Onu geçtim bir fotoğrafa ad soyad tarih yazdırırsın yine önler. Ayrıca 1500 TLlik Nomos ilanına dolandırılan kişi de kusura bakmasın ama hak etmiştir dolandırılmayı. Kendisinin de iyi niyetli olabileceğini düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj danGerfuLL » 01 Şub 2019, 12:03

Mandos yazdı:
Ben biraz farklı düşünüyorum. Saat satarken benden sıklıkla video isteniyor. Bu basit işlem dolandırılmayı tamamen önler. Onu geçtim bir fotoğrafa ad soyad tarih yazdırırsın yine önler. Ayrıca 1500 TLlik Nomos ilanına dolandırılan kişi de kusura bakmasın ama hak etmiştir dolandırılmayı. Kendisinin de iyi niyetli olabileceğini düşünmüyorum.

Ulkenin felsefesi su: Adam bunu satisa koyduguna gore paraya muhtac o nedenle alabildigim kadar dipten alayim. Felsefe olarak zaten yanlisiz ustune bir de kurnazlik yaptigini sanan eleman dolandiriliyor. Ben acimiyorum bu tiplere cok kurnaz oldugunu dusunup tokadi enseye yiyorlar. Birakin yesinler.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj copycat » 01 Şub 2019, 13:54

Mandos yazdı:
jukko yazdı:
ErsinGS yazdı:
kiwi21 yazdı:Aha Ender abi, Yılmaz bey'den aldığım ve hâlâ çok severek kullandığım Nomon Club'ın aynısı. Benimkine ne kadar çok benziyor [emoji14]

Büyük dolandırıcı Sülün Osman şunu demiş ya: "beni dolandırmak istemeyen kimseyi dolandırmadim".

İkinci meşhur söz de şudur: "tamahkar ile sahtekarin buluşmasında dolandırıcılık olur".

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj Balahor » 02 Şub 2019, 00:05

Kur farkından doğan çıkarcılığa dikkat edilmeli. Burada satılan çoğu saati sıfır halini ucuza getirebilirsin yurtdışından :champ:
Kullanıcı avatarı
Balahor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 208 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners