Bence de mantıklı. Bu şekilde ciddi bir güvenlik açığı bertaraf edilebilir.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ground yazdı:ErsinGS yazdı:kiwi21 yazdı:Aha Ender abi, Yılmaz bey'den aldığım ve hâlâ çok severek kullandığım Nomon Club'ın aynısı. Benimkine ne kadar çok benziyor![]()
Fiyat da çok uygunmuş. Hemen bir tane daha alayım. Bulunsun
forumdan saat fotosu çalınmasına engel olmak için fotoğraflarda silüet olarak TSF yazısı eklenmesi iyi olur. Sahibinden.com da yapıldığı gibi.
Bond bu mesajı görürmü bilmiyorum?
Bu çalışmanın otomatik yapılması ya da tsf hostunda tüm fotoların barındırılması forumu ciddi yorar diye düşünüyorum.
Ama çok doğru bir öneri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ErsinGS yazdı:kiwi21 yazdı:Aha Ender abi, Yılmaz bey'den aldığım ve hâlâ çok severek kullandığım Nomon Club'ın aynısı. Benimkine ne kadar çok benziyor![]()
forumdan saat fotosu çalınmasına engel olmak için fotoğraflarda silüet olarak TSF yazısı eklenmesi iyi olur. Sahibinden.com da yapıldığı gibi.
jukko yazdı:ErsinGS yazdı:kiwi21 yazdı:Aha Ender abi, Yılmaz bey'den aldığım ve hâlâ çok severek kullandığım Nomon Club'ın aynısı. Benimkine ne kadar çok benziyor![]()
Eğer bu tarz bir güvenlik sistemi forumu yoracaksa bile, bunda sonra koyulacak ilan fotoğraflarında bir kağıda "TSF ve günün tarihi" yazılıp her fotoğrafın bu kağıt görülerek çekilmesi sağlanabilir. Dolayısı ile hem ilanın güncelliğini hem de forumumuza ait olduğunu ilkel bir yöntemle bile olsa sağlamış oluruz.![]()
Eski aksiyon filmlerindeki kaçırılan kişinin günlük gazete ile fotoğrafının çekilmesi ile aynı yöntem temelde.
Mandos yazdı:
Ben biraz farklı düşünüyorum. Saat satarken benden sıklıkla video isteniyor. Bu basit işlem dolandırılmayı tamamen önler. Onu geçtim bir fotoğrafa ad soyad tarih yazdırırsın yine önler. Ayrıca 1500 TLlik Nomos ilanına dolandırılan kişi de kusura bakmasın ama hak etmiştir dolandırılmayı. Kendisinin de iyi niyetli olabileceğini düşünmüyorum.
Büyük dolandırıcı Sülün Osman şunu demiş ya: "beni dolandırmak istemeyen kimseyi dolandırmadim".Mandos yazdı:jukko yazdı:ErsinGS yazdı:kiwi21 yazdı:Aha Ender abi, Yılmaz bey'den aldığım ve hâlâ çok severek kullandığım Nomon Club'ın aynısı. Benimkine ne kadar çok benziyor [emoji14]
Eğer bu tarz bir güvenlik sistemi forumu yoracaksa bile, bunda sonra koyulacak ilan fotoğraflarında bir kağıda "TSF ve günün tarihi" yazılıp her fotoğrafın bu kağıt görülerek çekilmesi sağlanabilir. Dolayısı ile hem ilanın güncelliğini hem de forumumuza ait olduğunu ilkel bir yöntemle bile olsa sağlamış oluruz.![]()
Eski aksiyon filmlerindeki kaçırılan kişinin günlük gazete ile fotoğrafının çekilmesi ile aynı yöntem temelde.
Ben biraz farklı düşünüyorum. Saat satarken benden sıklıkla video isteniyor. Bu basit işlem dolandırılmayı tamamen önler. Onu geçtim bir fotoğrafa ad soyad tarih yazdırırsın yine önler. Ayrıca 1500 TLlik Nomos ilanına dolandırılan kişi de kusura bakmasın ama hak etmiştir dolandırılmayı. Kendisinin de iyi niyetli olabileceğini düşünmüyorum.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
|