TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Highland Distillery / Malt Whiskey

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Highland Distillery / Malt Whiskey

Mesaj ÜmitYüksel » 09 Oca 2019, 22:58

Kafa dağıtmaca Resim

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj gkhnbaggio » 10 Oca 2019, 11:16

foottwo yazdı:
gkhnbaggio yazdı:
Harika bilgiler ve tam soru işaretlerimi ortadan kaldıran, araştırdığım markalara kadar cevabını bulduğum bir paylaşım. Çok teşekkürler. Akşam eve gidince benim humidor fotoları ile destekli birkaç sorum olacak size... :champ:

Selamlar

Puro konusunda yenebilecek hemen hemen bütün kazıkları yemiş, birçok kazıktan da son anda kurtulmuş biri olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Estagfurullah, kazık demeyelim... [emoji4]Benim de “değmez” deyip almayıp, sonra sonuçları daha maliyetli olan, veya “değer ya” deyip hiç işime yaramayan alımlar, cahillikler (konu hakkında) ve tecrübelerim çok oldu.

Çevreme de aynısını söylüyorum, en önemli tavsiyem, alabileceğin en büyük humidoru al. Sonraki her adım hep eksik ve daha maliyetli oluyor [emoji1]

Şimdi sizin yukarda verdiğiniz bilgiler (elektronik humidifier, dolap humidor vs.) ve bazı hesap kitaplar yapınca kafama elektrikli kendinden humidifier olan puro dolabına yöneldim. Bakalım araştırmalarım devam ediyor. Temin edersem, hem yerimi artıracağım, ki yüklü alımlarda desktop humidor küçük geliyor, humidifier back’lere koyuyorum puroları, üzülüyorum [emoji853] hem de kurudu mu, fazla mı nemlendi, boveda mı bitti vs işinden kurtulacağım.

Bilinen Liebherr var, bir de Caso diye bir ürün buldum, ki fiyat olarak liebherr’in yarısı kadar.

Sizin düşüncenizi de almak isterim.

Büyük bir full sedir humidor alip oasis’ler ile mi desteklemek, yoksa direk elektrikli all in bir dolap mı almak?
Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

Mesaj foottwo » 10 Oca 2019, 12:36

Liebherr'in kapasitesi çok düşük, fiyatı da çok yüksek.
Ben tercih etmem açıkçası.

İmkan varsa imal ettirmek ve içine iyi bir cihaz almak hem daha kişiselleştirilmiş hem de ekonomik olur diye düşünüyorum.
"Baş eğmedik edâniye ikbâl ü câh için.."
Kullanıcı avatarı
foottwo

Mesaj kiwi21 » 11 Oca 2019, 22:00

Bu yağmurlu İzmir gecesinde Copita bardağımla ilk deneyimimi Caol Ila gibi karakteristik kokuları ve tatları yüksek bi viskiyle yapmak istedim. Psikolojik mi bilmiyorum ama Glencairn'e göre kokuları hapsetme konusunda daha başarılı gibi geldi. Slainte :champ:

Resim
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj khef » 11 Oca 2019, 22:46

kiwi21 yazdı:Bu yağmurlu İzmir gecesinde Copita bardağımla ilk deneyimimi Caol Ila gibi karakteristik kokuları ve tatları yüksek bi viskiyle yapmak istedim. Psikolojik mi bilmiyorum ama Glencairn'e göre kokuları hapsetme konusunda daha başarılı gibi geldi. Slainte :champ:

Resim

Bir kere senin bardakların ismi garip; glencairn, copita... Ama “Tumbler” öyle mi, dolu dolu çıkıyor ağızdan. :D

Slainte! :champ: :champ:

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj kiwi21 » 11 Oca 2019, 23:12

Haha :D

Abi, tumbler'lari o kadar guzel fotografliyorsun ki bi tane edinesim geliyor. Aromatik olmayan blended viskileri tumbler'la icerim [emoji106]

Slainte :champ:
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj GordonGekko » 13 Oca 2019, 00:48

khef yazdı:
Bir kere senin bardakların ismi garip; glencairn, copita... Ama “Tumbler” öyle mi, dolu dolu çıkıyor ağızdan. :D

Slainte! :champ: :champ:

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam valla fotoğraflarınızın hepsi birbirinden şahane, fotoğraflara bakınca insanın keyfi ikiye katlanıyor. :champ:
" greed, for the lack of a better word, is good... "
Kullanıcı avatarı
GordonGekko

Mesaj kiwi21 » 13 Oca 2019, 01:11

İlk malt harmanı tecrübem. Burunda meyvemsi, vanilya ve bal notaları. Damakta bal, fındık, narenciye. Bitiş orta uzunlukta ve baharat yoğunlukta. Slainte :champ:

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
kiwi21

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 88 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners