Maradona yazdı:Şafak grisi tosbağada metal bilezik yine düşük kalite di' mi saate nazaran? Yoksa Elf gözlerim yanlış mı görüyor? [emoji39]
Diğer metal bilezikli Turtle larla aynı bir fark yok.
Maradona yazdı:Şafak grisi tosbağada metal bilezik yine düşük kalite di' mi saate nazaran? Yoksa Elf gözlerim yanlış mı görüyor? [emoji39]
Evet o samurai cok hos gozukuyor bende kovaliyorum simdilik ama fiyati yuksek geldi banadaozanxos yazdı:Gray dawn samurai çok hoşuma gitti takipteyim ama fiyatlar gereksiz yüksek .. açıkçası 2500 den aşağı düşeceğini sanmıyorum. 2000 bandına gelirse alınabilir tabi o ayrı [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ankthas yazdı:Bir müddet Samuray kullandım, ama Turtle hiç kullanmadım bu sebepten sadece Samuray bileziği hakkında yorum yapacağım. Gayet tok ve kaliteli duran konforlu bir bilezikti ve boynuzların eğik duruşuna da çok yakışıyordu, ayrıca arada boşluk kalmıyordu. Yani saati tamamlıyordu. Hem end-linkleri hem de diğer linkleri solid(yani içi dolu) ayrıca diver's extention'ı da var ki muadili giriş seviyesi İsviçre ve diğer Japon saatlerinin bileziklerinde bunu bulamazsınız. Dediğim gibi bileziğin bütün halkalarının içi doludur, saati satmamın en önemli nedenlerinden biri de bu doluluğun getirdiği ağırlıktı zaten, sanırım saat 250 grama yakındı bilezikle birlikte. Samuray'ın bileziğini beğenmeyenler acaba Seiko 5'lerle karıştırıyor olabilir mi, çünkü cidden şaşırdım yazılanları okuyunca?
Hala favori samurai'ım blue lagoon [emoji16]canzdmr yazdı:Blue Lagoon dan sonra en begendigim seri oldu Dawn gray serisi. Fiyatlar eskisine gore pahali tabi ama bu piyasada yinede uygun sanki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir
|