TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Yeni Modelleri Görüşleriniz

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Yeni Modelleri Görüşleriniz

Mesaj evsen81 » 07 Oca 2019, 00:13

Maradona yazdı:
evsen81 yazdı:Resim
Resim
Saatleri bugün inceleme şansı buldum.Yeşilin tonu gerçekten harika olmuş.
Dawn grey Turtle da renk uyumu kalitesi çok iyiydi.Yalnız fiyatlar epey yüksek.
Şafak grisi tosbağada metal bilezik yine düşük kalite di' mi saate nazaran? Yoksa Elf gözlerim yanlış mı görüyor? [emoji39]

Diğer metal bilezikli Turtle larla aynı bir fark yok.
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj ozanxos » 08 Oca 2019, 11:13

Gray dawn samurai çok hoşuma gitti takipteyim ama fiyatlar gereksiz yüksek .. açıkçası 2500 den aşağı düşeceğini sanmıyorum. 2000 bandına gelirse alınabilir tabi o ayrı [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj ilkayacil » 08 Oca 2019, 11:17

ozanxos yazdı:Gray dawn samurai çok hoşuma gitti takipteyim ama fiyatlar gereksiz yüksek .. açıkçası 2500 den aşağı düşeceğini sanmıyorum. 2000 bandına gelirse alınabilir tabi o ayrı [emoji16]

Evet o samurai cok hos gozukuyor bende kovaliyorum simdilik ama fiyati yuksek geldi banada

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ilkayacil

Mesaj canzdmr » 08 Oca 2019, 15:12

Blue Lagoon dan sonra en begendigim seri oldu Dawn gray serisi. Fiyatlar eskisine gore pahali tabi ama bu piyasada yinede uygun sanki.

Kullanıcı avatarı
canzdmr

Mesaj Ankthas » 08 Oca 2019, 15:44

Bunlar için ayrı başlık açmıyım dedim, daha önce çıkan "Save the Ocean" serisinin yeni "dark" editionları. Bence bu ion kaplamayla daha güzel olmuş iki model de. Fakat fiyatlar çok uçuk geliyor bana. Tahminime göre %25-30 indirimle 3500-4000 TL arası bir fiyata satılacaktır. Bu durumda giriş seviyesi Seiko diverların bence pek bir esprisi kalmıyor, İsviçreli muadilleriyle kafa kafaya gelmeye başladılar. 4-5k bandında sıfır Hamilton - Frogman, Longines - Hydroconquest, Tissot - Seastar bulunabiliyor.

http://www.aydinsaat.com/p-8320-seiko-prospex-srpd11k.aspx

https://www.aydinsaat.com/p-8319-seiko-prospex-srpd09k.aspx
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj evsen81 » 08 Oca 2019, 15:47

[quote="Ankthas"]Bunlar için ayrı başlık açmıyım dedim, daha önce çıkan "Save the Ocean" serisinin yeni "dark" editionları. Bence bu ion kaplamayla daha güzel olmuş iki model de. Fakat fiyatlar çok uçuk geliyor bana. Tahminime göre %25-30 indirimle 3500-4000 TL arası bir fiyata satılacaktır. Bu durumda giriş seviyesi Seiko diverların bence pek bir esprisi kalmıyor, İsviçreli muadilleriyle kafa kafaya gelmeye başladılar. 4-5k bandında sıfır Hamilton - Frogman, Longines - Hydroconquest, Tissot - Seastar bulunabiliyor.

http://www.aydinsaat.com/p-8320-seiko-prospex-srpd11k.aspx

https://www.aydinsaat.com/p-8319-seiko-prospex-srpd09k.aspx[/quote
Çok zor alıcı bulur o fiyatlara.İndirimleri %60-65 lere çekecekler muhtemelen.
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj schavelle » 08 Oca 2019, 15:52

Ankthas yazdı:Bir müddet Samuray kullandım, ama Turtle hiç kullanmadım bu sebepten sadece Samuray bileziği hakkında yorum yapacağım. Gayet tok ve kaliteli duran konforlu bir bilezikti ve boynuzların eğik duruşuna da çok yakışıyordu, ayrıca arada boşluk kalmıyordu. Yani saati tamamlıyordu. Hem end-linkleri hem de diğer linkleri solid(yani içi dolu) ayrıca diver's extention'ı da var ki muadili giriş seviyesi İsviçre ve diğer Japon saatlerinin bileziklerinde bunu bulamazsınız. Dediğim gibi bileziğin bütün halkalarının içi doludur, saati satmamın en önemli nedenlerinden biri de bu doluluğun getirdiği ağırlıktı zaten, sanırım saat 250 grama yakındı bilezikle birlikte. Samuray'ın bileziğini beğenmeyenler acaba Seiko 5'lerle karıştırıyor olabilir mi, çünkü cidden şaşırdım yazılanları okuyunca?

Bu durumda size SBDA003 öneririm. Eski model Samurai.
Titanyum ve dolayısı ile hafif (119gr). Rengi de hoş bir mavi (lagoon değil).
Zor da olsa bazen bulunabiliyor.
Kullanıcı avatarı
schavelle

Mesaj AhmetDeniz » 08 Oca 2019, 16:16

canzdmr yazdı:Blue Lagoon dan sonra en begendigim seri oldu Dawn gray serisi. Fiyatlar eskisine gore pahali tabi ama bu piyasada yinede uygun sanki.

Hala favori samurai'ım blue lagoon [emoji16]
En son AhmetDeniz tarafından 08 Oca 2019, 16:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
AhmetDeniz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners