Yalan mı ama çok kötü durmuyo mu o presage yazısı? [emoji28]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bana kızmayın ama hiçbir kadran yazısı, GS’nin fontu ve logosu kadar çirkin değil. O kadar üst segment; saatler ödüllü vs ve bulunan font şuAnkthas yazdı:Yalan mı ama çok kötü durmuyo mu o presage yazısı? [emoji28]
debra yazdı:bana kızmayın ama hiçbir kadran yazısı, GS’nin fontu ve logosu kadar çirkin değil. O kadar üst segment; saatler ödüllü vs ve bulunan font şuAnkthas yazdı:Yalan mı ama çok kötü durmuyo mu o presage yazısı? [emoji28]
Ankthas yazdı:Kadrandaki eşek kadar çirkin bir fontla "PRESAGE" yazısı dışında dört dörtlük bir saat, diashield'lı titanyum kasa&bilezik olması sayesinde güzel bir günlük saat olur her kıyafetle gider. Kadran için destan yazılır zaten. Ben GS'yi aratmayacağını düşünüyorum ama khef hocamın dediği gibi bilekte görmekte fayda var tabi
Umutt yazdı:Arkadaşlar, değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler öncelikle, dün tatil dönüşü bütün gün yolda olduğum için konuya ancak yazabiliyorum.
Khef; selamlar, Grand Seiko deneme şansım hiç olmadı. Maalesef yaşadığım yerde (Bursa) Gs satıcısı yok, zaten çok az olan İstanbul ziyaretlerimde de denk getirip Sirkeci ye gidemedim bir türlü.
Yorumunuzdan sonra, Gs yi bir kez denediğim anda, ikame edilemez olacağına daha da ikna oldum ama sorun şu ki şu an buna bir bütçe oluşturursam, çok daha hayati bir kaç harcamayı iptal etmem gerekecek, dolayısıyla deneyip denememekte kararsız kaldım şu anDenersem her iki saatten de olma ihtimalim yüksek gibi görünüyor.
mturann; yazdığınıza katılıyorum , o yüzden sarx055 için ilk aşamada, eğer karar verirsem yabancı mecralardan ( başta wus olmak üzere) temiz bir ikinci el denk getirmeye çalışacağım. Bana maliyetinin 600-650 usd civarında olmasını planlıyorum.
ozgtegin; Fenerbahçeliyim, çok kötü yerden girdiniz, bir anda farkındalık yarattınız
Ankthas; bu detayları çok iyi görüyorsunuz, insan saat kutusunu göstermeye korkar size. Font bence de özensiz. Orient in font ise, en yüzeysel kullanıcının gözüne girecek kadar facia durumunda, bu f/p devi, karakterleri ve logoyu değiştirmek için neyi bekliyor bilmiyorum.
morningstar; teşekkürler,
Debra; [emoji106]
gkarinca; Sevgili Görkem katılıyorum tüm yazdıklarına. Forumun gücü diyelim, uykularını kaçıran saat, rezil de olabilir, ertesi gün kolunu da süsleyebilirGs almamak için şimdilik direniyorum, hem malum bütçe kısıtı, hem de Rolex alımından sonra hazır, iyi kötü bir konsolidasyon yapmışken, Gs gibi çok uzun soluklu olması gereken bir alımı iyice hazmetmeden yapmak istemiyorum.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 236 misafir
|