TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Presage SARX055 Hakkında Görüşleriniz

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Sarx055 hakkında

Mesaj Ankthas » 06 Eki 2018, 12:59

Yalan mı ama çok kötü durmuyo mu o presage yazısı? [emoji28]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj morningstar » 06 Eki 2018, 14:17

Baby Snowflake benimde begendigim bir model bence GS suanda alinamiyorsa gayet iyi bir alternatif olur.
Kullanıcı avatarı
morningstar

Mesaj debra » 06 Eki 2018, 15:03

Ankthas yazdı:Yalan mı ama çok kötü durmuyo mu o presage yazısı? [emoji28]

bana kızmayın ama hiçbir kadran yazısı, GS’nin fontu ve logosu kadar çirkin değil. O kadar üst segment; saatler ödüllü vs ve bulunan font şu Resim

Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj CptOz » 06 Eki 2018, 15:26

Galatasaraylı için çok güzel bir saat...[emoji48]

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj Ankthas » 06 Eki 2018, 21:31

debra yazdı:
Ankthas yazdı:Yalan mı ama çok kötü durmuyo mu o presage yazısı? [emoji28]

bana kızmayın ama hiçbir kadran yazısı, GS’nin fontu ve logosu kadar çirkin değil. O kadar üst segment; saatler ödüllü vs ve bulunan font şu Resim

Debra sen pek Orient kullanmadın galiba :lol:

Resim
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj gkarinca » 07 Eki 2018, 01:20

Ankthas yazdı:Kadrandaki eşek kadar çirkin bir fontla "PRESAGE" yazısı dışında dört dörtlük bir saat, diashield'lı titanyum kasa&bilezik olması sayesinde güzel bir günlük saat olur her kıyafetle gider. Kadran için destan yazılır zaten. Ben GS'yi aratmayacağını düşünüyorum ama khef hocamın dediği gibi bilekte görmekte fayda var tabi :thumbup:

Umut hoca once gmt two tone sorar root beer denir, sonra longines heritage 1918 sorar kadrandaki tarih penceresinden sinifta kalir ve son Presage yazisi malum [emoji1]

Saatseverlerin ne kadar farkli beklentilerinin oldugunu, forumdaki bilgi alisverisinin ne kadar guzel oldugunu gosteren bir ornek. Dikkatimi cektigi icin ozellikle belirtmek istedim [emoji106]

Umutcum gayet guzel kasintiyi giderir ama GS yi bileginde deneyene kadar derim [emoji1]
Kullanıcı avatarı
gkarinca

Re: Seiko Presage SARX055 Hakkında Görüşleriniz

Mesaj Umutt » 07 Eki 2018, 09:13

Arkadaşlar, değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler öncelikle, dün tatil dönüşü bütün gün yolda olduğum için konuya ancak yazabiliyorum.

Khef; selamlar, Grand Seiko deneme şansım hiç olmadı. Maalesef yaşadığım yerde (Bursa) Gs satıcısı yok, zaten çok az olan İstanbul ziyaretlerimde de denk getirip Sirkeci ye gidemedim bir türlü.

Yorumunuzdan sonra, Gs yi bir kez denediğim anda, ikame edilemez olacağına daha da ikna oldum ama sorun şu ki şu an buna bir bütçe oluşturursam, çok daha hayati bir kaç harcamayı iptal etmem gerekecek, dolayısıyla deneyip denememekte kararsız kaldım şu an ;) Denersem her iki saatten de olma ihtimalim yüksek gibi görünüyor.

mturann; yazdığınıza katılıyorum , o yüzden sarx055 için ilk aşamada, eğer karar verirsem yabancı mecralardan ( başta wus olmak üzere) temiz bir ikinci el denk getirmeye çalışacağım. Bana maliyetinin 600-650 usd civarında olmasını planlıyorum.

ozgtegin; Fenerbahçeliyim, çok kötü yerden girdiniz, bir anda farkındalık yarattınız ;)

Ankthas; bu detayları çok iyi görüyorsunuz, insan saat kutusunu göstermeye korkar size :). Font bence de özensiz. Orient in font ise, en yüzeysel kullanıcının gözüne girecek kadar facia durumunda, bu f/p devi, karakterleri ve logoyu değiştirmek için neyi bekliyor bilmiyorum.

morningstar; teşekkürler,

Debra; [emoji106]

gkarinca; Sevgili Görkem katılıyorum tüm yazdıklarına. Forumun gücü diyelim, uykularını kaçıran saat, rezil de olabilir, ertesi gün kolunu da süsleyebilir ;) Gs almamak için şimdilik direniyorum, hem malum bütçe kısıtı, hem de Rolex alımından sonra hazır, iyi kötü bir konsolidasyon yapmışken, Gs gibi çok uzun soluklu olması gereken bir alımı iyice hazmetmeden yapmak istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Re: Seiko Presage SARX055 Hakkında Görüşleriniz

Mesaj fatih2955 » 07 Eki 2018, 11:16

Umutt yazdı:Arkadaşlar, değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler öncelikle, dün tatil dönüşü bütün gün yolda olduğum için konuya ancak yazabiliyorum.

Khef; selamlar, Grand Seiko deneme şansım hiç olmadı. Maalesef yaşadığım yerde (Bursa) Gs satıcısı yok, zaten çok az olan İstanbul ziyaretlerimde de denk getirip Sirkeci ye gidemedim bir türlü.

Yorumunuzdan sonra, Gs yi bir kez denediğim anda, ikame edilemez olacağına daha da ikna oldum ama sorun şu ki şu an buna bir bütçe oluşturursam, çok daha hayati bir kaç harcamayı iptal etmem gerekecek, dolayısıyla deneyip denememekte kararsız kaldım şu an ;) Denersem her iki saatten de olma ihtimalim yüksek gibi görünüyor.

mturann; yazdığınıza katılıyorum , o yüzden sarx055 için ilk aşamada, eğer karar verirsem yabancı mecralardan ( başta wus olmak üzere) temiz bir ikinci el denk getirmeye çalışacağım. Bana maliyetinin 600-650 usd civarında olmasını planlıyorum.

ozgtegin; Fenerbahçeliyim, çok kötü yerden girdiniz, bir anda farkındalık yarattınız ;)

Ankthas; bu detayları çok iyi görüyorsunuz, insan saat kutusunu göstermeye korkar size :). Font bence de özensiz. Orient in font ise, en yüzeysel kullanıcının gözüne girecek kadar facia durumunda, bu f/p devi, karakterleri ve logoyu değiştirmek için neyi bekliyor bilmiyorum.

morningstar; teşekkürler,

Debra; [emoji106]

gkarinca; Sevgili Görkem katılıyorum tüm yazdıklarına. Forumun gücü diyelim, uykularını kaçıran saat, rezil de olabilir, ertesi gün kolunu da süsleyebilir ;) Gs almamak için şimdilik direniyorum, hem malum bütçe kısıtı, hem de Rolex alımından sonra hazır, iyi kötü bir konsolidasyon yapmışken, Gs gibi çok uzun soluklu olması gereken bir alımı iyice hazmetmeden yapmak istemiyorum.

Konuyu çok güzel özetlemişsiniz. Bence SARX055 yada SARX035/SARX033 GS nin yerini tutmasa çok güzel saatler bakalım bende sizin gibi bu saatleri takip ediyorum.
Kullanıcı avatarı
fatih2955

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 239 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners