+1 panerai radiomir hari癟 amaAnkthas yazd覺:Valla ben pop羹ler High-end diye nitelenen saatlerin alay覺n覺 beenmiyorum ama pek de dile getirmiyorum, kedi-cier ve daa k羹sen tavan muhabbeti gibi geliyor benim 繹zelimde. B羹t羹n Genta tasar覺mlar覺 癟irkin bana g繹re. Tonneau kasa saatleri genel olarak sevemiyorum FM ve Rm kafadan gidiyor ama RM'nin hi癟 elle tutulur yan覺 yok yani, deseler ki al aga sana her g羹n 100 lira para hayat覺n覺n sonuna kadar RM takacan ama onlar覺 satam覺ycan kabul etmem. Omega'n覺n PO d覺覺ndaki diverlar覺n覺 hi癟 sevmiyorum, PO'nun da d羹z modellerini, farkl覺 renktekiler 癟ok k繹t羹 bence. Panerai, sade retro modelleri d覺覺nda hepsi 癟ok k繹t羹. Giri seviyesinde ise Orient'in tasar覺mlar覺n覺 beenmiyorum.
debra yazd覺:+1 panerai radiomir hari癟 amaAnkthas yazd覺:Valla ben pop羹ler High-end diye nitelenen saatlerin alay覺n覺 beenmiyorum ama pek de dile getirmiyorum, kedi-cier ve daa k羹sen tavan muhabbeti gibi geliyor benim 繹zelimde. B羹t羹n Genta tasar覺mlar覺 癟irkin bana g繹re. Tonneau kasa saatleri genel olarak sevemiyorum FM ve Rm kafadan gidiyor ama RM'nin hi癟 elle tutulur yan覺 yok yani, deseler ki al aga sana her g羹n 100 lira para hayat覺n覺n sonuna kadar RM takacan ama onlar覺 satam覺ycan kabul etmem. Omega'n覺n PO d覺覺ndaki diverlar覺n覺 hi癟 sevmiyorum, PO'nun da d羹z modellerini, farkl覺 renktekiler 癟ok k繹t羹 bence. Panerai, sade retro modelleri d覺覺nda hepsi 癟ok k繹t羹. Giri seviyesinde ise Orient'in tasar覺mlar覺n覺 beenmiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis ve 34 misafir
|