TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Bir t羹rl羹 覺s覺namad覺覺n覺z saatler

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bir t羹rl羹 覺s覺namad覺覺n覺z saatler

Mesaj Ankthas » 20 Tem 2018, 19:29

Valla ben pop羹ler High-end diye nitelenen saatlerin alay覺n覺 beenmiyorum ama pek de dile getirmiyorum, kedi-cier ve daa k羹sen tavan muhabbeti gibi geliyor benim 繹zelimde. B羹t羹n Genta tasar覺mlar覺 癟irkin bana g繹re. Tonneau kasa saatleri genel olarak sevemiyorum FM ve Rm kafadan gidiyor ama RM'nin hi癟 elle tutulur yan覺 yok yani, deseler ki al aga sana her g羹n 100 lira para hayat覺n覺n sonuna kadar RM takacan ama onlar覺 satam覺ycan kabul etmem. Omega'n覺n PO d覺覺ndaki diverlar覺n覺 hi癟 sevmiyorum, PO'nun da d羹z modellerini, farkl覺 renktekiler 癟ok k繹t羹 bence. Panerai, sade retro modelleri d覺覺nda hepsi 癟ok k繹t羹. Giri seviyesinde ise Orient'in tasar覺mlar覺n覺 beenmiyorum.
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj debra » 20 Tem 2018, 19:48

Ankthas yazd覺:Valla ben pop羹ler High-end diye nitelenen saatlerin alay覺n覺 beenmiyorum ama pek de dile getirmiyorum, kedi-cier ve daa k羹sen tavan muhabbeti gibi geliyor benim 繹zelimde. B羹t羹n Genta tasar覺mlar覺 癟irkin bana g繹re. Tonneau kasa saatleri genel olarak sevemiyorum FM ve Rm kafadan gidiyor ama RM'nin hi癟 elle tutulur yan覺 yok yani, deseler ki al aga sana her g羹n 100 lira para hayat覺n覺n sonuna kadar RM takacan ama onlar覺 satam覺ycan kabul etmem. Omega'n覺n PO d覺覺ndaki diverlar覺n覺 hi癟 sevmiyorum, PO'nun da d羹z modellerini, farkl覺 renktekiler 癟ok k繹t羹 bence. Panerai, sade retro modelleri d覺覺nda hepsi 癟ok k繹t羹. Giri seviyesinde ise Orient'in tasar覺mlar覺n覺 beenmiyorum.
+1 panerai radiomir hari癟 ama

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
debra

Kay覺t: 16 Nis 2018, 21:43

Mesaj Ankthas » 20 Tem 2018, 19:55

debra yazd覺:
Ankthas yazd覺:Valla ben pop羹ler High-end diye nitelenen saatlerin alay覺n覺 beenmiyorum ama pek de dile getirmiyorum, kedi-cier ve daa k羹sen tavan muhabbeti gibi geliyor benim 繹zelimde. B羹t羹n Genta tasar覺mlar覺 癟irkin bana g繹re. Tonneau kasa saatleri genel olarak sevemiyorum FM ve Rm kafadan gidiyor ama RM'nin hi癟 elle tutulur yan覺 yok yani, deseler ki al aga sana her g羹n 100 lira para hayat覺n覺n sonuna kadar RM takacan ama onlar覺 satam覺ycan kabul etmem. Omega'n覺n PO d覺覺ndaki diverlar覺n覺 hi癟 sevmiyorum, PO'nun da d羹z modellerini, farkl覺 renktekiler 癟ok k繹t羹 bence. Panerai, sade retro modelleri d覺覺nda hepsi 癟ok k繹t羹. Giri seviyesinde ise Orient'in tasar覺mlar覺n覺 beenmiyorum.
+1 panerai radiomir hari癟 ama

Radiomir ve Luminor'u o retro modellere dahil ediyorum mesela bir Pam 572 ger癟ei var. Ama o Submersible'lar, Arktos'lar 癟ok k繹t羹 geliyor g繹z羹me. Ama unu da belirtmek istiyorum, saatlerle ciddi olarak ilgilenmeye balad覺覺m ilk zamanlarla u zamana kadar ge癟en s羹rede zevklerim 180 derece deiti neredeyse. Bu y羹zden bug羹n s繹ylediklerimi yar覺n bir g羹n yutabilirim, burada yaz覺l覺 olarak kalmas覺 g羹zel oldu. Yar覺n bir g羹n RM al覺p(inallah o kadar para kazan覺r覺z da :lol: ) foruma gelip kutu a癟覺l覺覺 yapt覺覺mda y羹z羹me vurursunuz 羹stte yazd覺klar覺m覺 :D
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj ibrahim223 » 20 Tem 2018, 20:42

ay-ekirdek izliyorum..
Seiko-orient-casio 癟ounlukla muaf nas覺lsa..

[emoji23][emoji23][emoji23]

LG-H815 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
ibrahim223

Kay覺t: 12 Oca 2018, 22:11

Mesaj nikiforov » 20 Tem 2018, 20:46

Temsil ettigi degerlere, tasarim diline ve marka algisina bayilmakla beraber maalesef Nomos :( Bilekteki durusuna alisamadim kac kere denesem de. Fotolarda tam bir efsane, orasi ayri.
Kullan覺c覺 avatar覺
nikiforov

Kay覺t: 04 Ara 2013, 18:29

Mesaj debra » 20 Tem 2018, 21:05

Akl覺ma geldik癟e devam edeyim. hublot mp 05 ferrari (ve dier hublotlar)

Resim

Sevenfriday
Resim

Omega de ville tresor
Resim

Omega Po Chronograph (turuncusu 繹zelinde) Resim

Kullan覺c覺 avatar覺
debra

Kay覺t: 16 Nis 2018, 21:43

Mesaj oserin » 20 Tem 2018, 21:09

Meistersinger, daha saniyesiz saatlere al覺amam覺sken, tek kolu ile yan覺ndan ge癟emeyeceim bir marka :?
Kullan覺c覺 avatar覺
oserin

Kay覺t: 21 Nis 2014, 19:07

Mesaj brkblkn » 20 Tem 2018, 21:29

Ploprof

Seiko diverlar覺 da anlayam覺yorum.
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
brkblkn

Ya: 40
Kay覺t: 19 ub 2018, 23:38

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners