TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Cigars / Puro Meraklıları

Mesaj afl » 10 Tem 2018, 19:57

Çağatay :champ:
Cengiz :champ:
asuspc :champ: Aslında ben de eski sayılmam 10 yıl kadar bir geçmişim var. Fakat insan merak edince yapacak ve ilgilenecek çok şey çıkıyor. Kendimi saatler ve puroyla kısıtlamaya çalışıyorum. Ama örneğin çizgi romanlar ve bıçaklardan da vazgeçemedim. Forum da yeterince zararlı tabi. Parfümden tıraşa, arabalardan bisiklete tonla zararlı neşriyat var :lol: Bu kadar güzel şeylerden uzak durabilmek pek kolay değil :D
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj gkhnbaggio » 10 Tem 2018, 20:03

Kerem Bey bol dumanlar diyecem de, göz gözü görmez bunlarla [emoji1] afiyet olsun.

O zaman ben de Arturo Fuente Rosado Gran Reserva ile selamlayayım sizi, ki sanırım alt sırada 2 tane gördüm :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

Mesaj Hellhound » 10 Tem 2018, 20:27

afl yazdı:Yazlıklar çıksın.
Maduro'da Nikaragua seviyorum. Nub ve Padron favorilerim. Özellikle Padron 1926. Hoyo de Monterrey epicure 2 ve epicure special ise Maduro harici favori Cuba'larım. H. Upmann lar ise ideal kısa içimler için. Gözüktüğü gibi aslında hepsini seviyorum
Herkese bol dumanlar.

Resim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlık resmen eski günlerine döndü fotoğrafla! :super: :super:
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj afl » 10 Tem 2018, 20:28

gkhnbaggio yazdı:Kerem Bey bol dumanlar diyecem de, göz gözü görmez bunlarla [emoji1] afiyet olsun.

O zaman ben de Arturo Fuente Rosado Gran Reserva ile selamlayayım sizi, ki sanırım alt sırada 2 tane gördüm :champ:

Resim

Gökhan bey size de afiyet olsun :champ: Fuente'ler dikkatli gözlerden kaçmamış :thumbup:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Hellhound » 10 Tem 2018, 20:28

gkhnbaggio yazdı:Kerem Bey bol dumanlar diyecem de, göz gözü görmez bunlarla [emoji1] afiyet olsun.

Resim

Afiyet olsun. Denediğim hiçbir Arturo Fuente yüzümü ekşitmedi :champ:
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj gkhnbaggio » 10 Tem 2018, 20:40

Berkan bey teşekkürler :champ: son derece başarılı [emoji1360]

Kerem bey, sizin de yazdığınız gibi bu özel meraklar, zevkler insanın görme yetisine olumlu katkıda da bulunuyor, algıda seçicilik diyelim [emoji1]

Ayrıca dikkatimi çeken ve naçizane alkışlayarak belirtmek istediğim kutu h.upman half corona kutuları :champ: :champ:
Boyutuna göre çok lezzetli ve dengeli bir günlük içimli kahve yanı purosu, tebrikler...
Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

Mesaj afl » 10 Tem 2018, 21:16

gkhnbaggio yazdı:Ayrıca dikkatimi çeken ve naçizane alkışlayarak belirtmek istediğim kutu h.upman half corona kutuları :champ: :champ:
Boyutuna göre çok lezzetli ve dengeli bir günlük içimli kahve yanı purosu, tebrikler...

H.Upmann'ları sizden bir üstteki mesajın sahibi sevgili Berkan tavsiye etmiş ve denetmişti. Onun sayesinde öğrendim ve benim de vazgeçilmezlerimden oldu :thumbup: Forum ve onun getirdiği dostluklar :super:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj ÜmitYüksel » 10 Tem 2018, 21:48

afl yazdı:Çağatay :champ:
Cengiz :champ:
asuspc :champ: Aslında ben de eski sayılmam 10 yıl kadar bir geçmişim var. Fakat insan merak edince yapacak ve ilgilenecek çok şey çıkıyor. Kendimi saatler ve puroyla kısıtlamaya çalışıyorum. Ama örneğin çizgi romanlar ve bıçaklardan da vazgeçemedim. Forum da yeterince zararlı tabi. Parfümden tıraşa, arabalardan bisiklete tonla zararlı neşriyat var :lol: Bu kadar güzel şeylerden uzak durabilmek pek kolay değil :D

Ben çakı bıçak tabanca tüfek alemine girdim bayağı bir techizatım var [emoji51]

Bir ara araba maketlerine taktım . Bayağı bir kalem koleksiyonum var . Elektronik konusunda çok savurganım . Evde heryer elektronik cihazlar . Son takıntım saatler . Birde puro olayına gireyim [emoji51]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners