Cengiz

asuspc

afl yazdı:Yazlıklar çıksın.
Maduro'da Nikaragua seviyorum. Nub ve Padron favorilerim. Özellikle Padron 1926. Hoyo de Monterrey epicure 2 ve epicure special ise Maduro harici favori Cuba'larım. H. Upmann lar ise ideal kısa içimler için. Gözüktüğü gibi aslında hepsini seviyorum
Herkese bol dumanlar.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gkhnbaggio yazdı:Kerem Bey bol dumanlar diyecem de, göz gözü görmez bunlarla [emoji1] afiyet olsun.
O zaman ben de Arturo Fuente Rosado Gran Reserva ile selamlayayım sizi, ki sanırım alt sırada 2 tane gördüm
gkhnbaggio yazdı:Kerem Bey bol dumanlar diyecem de, göz gözü görmez bunlarla [emoji1] afiyet olsun.
O zaman ben de Arturo Fuente Rosado Gran Reserva ile selamlayayım sizi, ki sanırım alt sırada 2 tane gördüm
gkhnbaggio yazdı:Ayrıca dikkatimi çeken ve naçizane alkışlayarak belirtmek istediğim kutu h.upman half corona kutuları![]()
![]()
Boyutuna göre çok lezzetli ve dengeli bir günlük içimli kahve yanı purosu, tebrikler...
afl yazdı:Çağatay![]()
Cengiz![]()
asuspcAslında ben de eski sayılmam 10 yıl kadar bir geçmişim var. Fakat insan merak edince yapacak ve ilgilenecek çok şey çıkıyor. Kendimi saatler ve puroyla kısıtlamaya çalışıyorum. Ama örneğin çizgi romanlar ve bıçaklardan da vazgeçemedim. Forum da yeterince zararlı tabi. Parfümden tıraşa, arabalardan bisiklete tonla zararlı neşriyat var
Bu kadar güzel şeylerden uzak durabilmek pek kolay değil
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir
|