TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Claude Bernard TSF Moon Edition Katılım / Numara Seçimi

Claude Bernard TSF Gentlemen's Special Editions Özel Bölümü

Re: Claude Bernard TSF Moon Edition Katılım / Numara Seçimi

Mesaj enkidu » 08 Oca 2018, 10:09

Limit No: 100
Hediye Bayan saati : 20501 37R APR2
En son enkidu tarafından 08 Oca 2018, 14:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
enkidu

Mesaj Anesthesia » 08 Oca 2018, 11:29

Limit no 40 lütfen.
Hediye saat için şanslıyım sanırım, hatun naz yapmadan 37R APR2 diye seçti bile :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj uizas » 10 Oca 2018, 21:26

Limit No: 33/100
Çok ters biriyim!
Kullanıcı avatarı
uizas

Mesaj Bond » 13 Şub 2018, 23:20

Yeni katılımcı arkadaşların seçtiği limit numaraları listeye eklendi :thumbup:

:idea: Ödemeler ile ilgili bir güncelleme oldu ilk mesaja ekledim ancak görülmesi adına buraya ekliyorum. Firmaya gönderilecek bilgilere bazı eklemeler oldu. Karışıklık olmaması adına gönderileri buna uygun yaparsanız memnun olurum.

Tempus yazdı:Herkese merhabalar,

Mesajlardan sonra konuyu netleştirmek istedim :D

Öncelikle almak istediğiniz limit numarasını foruma yazdıktan sonra cb@tempussaatcilik.com adresine aşağıda belirtmiş olduğum bilgileri gönderebilirseniz tarafınıza önce bir "Ön Bilgilendirme Formu" gönderiyor olacağız, bu formda bütün detaylar (almış olduğunuz saat, fiyatı, hediye saat ve diğer koşullar vs) yer alıyor olacak. Bu formu okuduğunuza dair bize "Okudum onaylıyorum" gibi bir mail atmanız gerekiyor.
Çok sıkıcı işler biliyorum ama bu bir nevi online satış olduğu için hukuken bu şekilde ilerlememiz gerekiyormuş :roll:

O maili sizden aldıktan sonra ödeme linkini gönderiyor olacağız :thumbup:

Bize gereken bilgiler:

Türkiye Saat Forumu Nicki:
Saat tercihi:
Limit No:
Hediye Kadın Saati Tercihi:
Ödeme Tercihi:
Adı Soyadı:
TC Kimlik No:
Teslim Edilecek Kişi:
Teslimat Adresi:
Fatura Adresi:
Telefon:

Şimdiden herkes iyi günlerde kullansın diyorum :champ:

Sevgiler,
Sezin
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 01 Nis 2018, 10:27

Kur artışından sonra saatlerin fiyatları TL bazında proje ek indirimli olarak ve özel hediyesi ile çok uygun seviyeye gelmiştir. Kadın saatleri hediyesi için son katılım tarihi 30 Nisan olarak belirlendi. O tarihe kadar fiyatlandırma ve şartlar aynı kalacaktır. Sonrasında normal fiyatlandırma ile satışta olacaktır. Katılım yapıp henüz ödeme linkleri için Sezin Hanım'a mail atmayanlar mevcut. Fazla geciktirmeden işlemleri başlatırlarsa sevinirim. Herkese teşekkürler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj doc » 01 Nis 2018, 13:57

Açıkcası benim bir konuda tereddütüm var. Sezin hanıma mail ile bir soru sormuştum. Moon edition ile 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renkleri aynı mı diye. Evet şeklinde cevapladı. Ama CB Web sitesinde 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renk tonu ile bizim forumdaki moon edition’un kadranının renk tonu arasında çok fark var. Bu durumda moon edition alma konusunda beni kararsızlığa sevk ediyor.

Whitedress ise alındı, sabırsızlıkla teslim edileceği günü bekliyorum.
Erken teslimat ile ilgili güzel haberiniz için size ve Tempus saate çok teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
doc

Mesaj MertYe » 01 Nis 2018, 15:40

doc yazdı:Açıkcası benim bir konuda tereddütüm var. Sezin hanıma mail ile bir soru sormuştum. Moon edition ile 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renkleri aynı mı diye. Evet şeklinde cevapladı. Ama CB Web sitesinde 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renk tonu ile bizim forumdaki moon edition’un kadranının renk tonu arasında çok fark var. Bu durumda moon edition alma konusunda beni kararsızlığa sevk ediyor.

Erken teslimat ile ilgili güzel haberiniz için size ve Tempus saate çok teşekkürler.

Aklınızdaki soru işaretlerini giderir mi bilmiyorum ama Basel fuarında moon editiona çok yakın hatta belkide aynı kadran rengine sahip bir model vardı ben cidden çok beğendim kadranını. Fotoğrafları biraz kötü çekmişim ama fikir vermesi adına faydalı olabilir diye düşündüm. Bu arada CB'nin yaptığı en mantıklı atılım moon edition a tarih koymamak olmuş bence.

Canlı olarak kadrandaki ışık oyunları ve derinlik çok güzeldi.ResimResim

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj doc » 01 Nis 2018, 16:04

MertYe yazdı:
doc yazdı:Açıkcası benim bir konuda tereddütüm var. Sezin hanıma mail ile bir soru sormuştum. Moon edition ile 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renkleri aynı mı diye. Evet şeklinde cevapladı. Ama CB Web sitesinde 80091 3 BUIN1 modelinin kadran renk tonu ile bizim forumdaki moon edition’un kadranının renk tonu arasında çok fark var. Bu durumda moon edition alma konusunda beni kararsızlığa sevk ediyor.

Aklınızdaki soru işaretlerini giderir mi bilmiyorum ama Basel fuarında moon editiona çok yakın hatta belkide aynı kadran rengine sahip bir model vardı ben cidden çok beğendim kadranını. Fotoğrafları biraz kötü çekmişim ama fikir vermesi adına faydalı olabilir diye düşündüm. Bu arada CB'nin yaptığı en mantıklı atılım moon edition a tarih koymamak olmuş bence.

Canlı olarak kadrandaki ışık oyunları ve derinlik çok güzeldi.ResimResim

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resimler ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim, bu fotoğraflar çok iyi oldu. Açıkcası CB Web sitesinde mat veya füme gibi diye tarif edeceğim ve bence kötü olan bir kadran rengi gözüküyor ama kolunuzdaki saat gayet şık ve güzel duruyor. Tempus’u ziyaret etmek şart oldu.

Kullanıcı avatarı
doc

ÖncekiSonraki

Dön Claude Bernard TSF Gentlemen's Special Editions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners