Teşekkürler nzmokur hocam, takibe alıyorum.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iskampavya yazdı:@azizkaya sirkeciye gidebilmek için fırsat kolluyorum bir aydır gidemedim..bir gidebilsem altını üstüne getiricem orasının ama işte..
aslında bu saate fena halde nato kayış yakışıyor nette fırsat buldukça bakınıyorum nato kayışlı fotoğraflarına içim gidiyor.. 8-10 renk nato off hergün başka birini tak gez [emoji23]
Araştırmalarım sonuc verirse sizede haber vericem aklimdasiniz.
Mesela nette gördüğüm fotoğraflardan bazıları..
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1 kesinlikle katiliyorum. Nato kayislardaki en iyi sitelerden birisi. Piyasadan bir tık pahali ancak cok kaliteli. Ayrica ayni kayisin celik tokasinin yaninda bronze ve pvd secenekleri de var.nzmokur yazdı:Cheapestnatostraps. Com a bakın arkadaşlar, çok iyi fiyatlara natoları var. Kampanyaları da oluyor, hatta bugün mail geldi bana. 3 4 alışveriş yaptım sıkıntısız geliyor max 15 gündeiskampavya yazdı:@azizkaya sirkeciye gidebilmek için fırsat kolluyorum bir aydır gidemedim..bir gidebilsem altını üstüne getiricem orasının ama işte..
aslında bu saate fena halde nato kayış yakışıyor nette fırsat buldukça bakınıyorum nato kayışlı fotoğraflarına içim gidiyor.. 8-10 renk nato off hergün başka birini tak gez [emoji23]
Araştırmalarım sonuc verirse sizede haber vericem aklimdasiniz.
Mesela nette gördüğüm fotoğraflardan bazıları..
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir çözüm buldum.Ufkynl yazdı:azizkaya yazdı:Eyvah eyvah! Programın azizliğine uğramışım.nzmokur yazdı:Bulamadık!azizkaya yazdı:Merhaba,
Forumda pilli saatlere pek sıcak bakılmadığını biliyorum. Cahil olduğum dönemlerde aldığım bir saatle oynarken elimdeki silikon kordonu denemek istedim. Nasıl buldunuz?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam siyah kasaya lacivert olmamış bana kalırsa. Kordon da siyah olsa olurdu. O saate nato siyah kırmızı karışımı bi kordon cuk oturur
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir
|