TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eğlencemiz, Mutluluğumuz, Hüznümüz. Evcil Hayvanlarımız!!!

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Eğlencemiz, Mutluluğumuz, Hüzünümüz. Evcil Hayvanlarımız!!!

Mesaj beyazıt » 02 Oca 2011, 02:17

benım tabırımle veledlerınıze yanı evcıl arkadaslarınıza bayıldım..hepsı bırbıırnden guzel ve tatlı..

benım de bır kedım var..4,5 yasında..evımın dıregı, yavrum benım..resmını daha sonra paylasırım belkı..nıckım, oglumun ısmıdr, beyazıt..adı gıbı sıyah-beyazdır..besıktaslıymıs demeyın cunku o sahıbı gıbı fanatık bır gs.lıdır : )

hayvan dıye adalndırdıgımız su canlılar sayesınde hayata bakısımız, duyarlılıgımız ne kadar degısıyor..bıze farkında olmadan neler ogretıyorlar..gercekten hayvan sevmeyen ınsan sevemez..kesınlıkle dogru...
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj RSürma » 16 Oca 2011, 20:40

buda bizim kedicik :) türünün özelliğinden dolayı büyük görünsede henüz 7 aylık bir dişi.

Asya leopar kedisinin kaybolmaya yüz tutmuş esprisini yeniden yakalayabilmek için Jean Sudgen Asya'nın vahşi ormanlarında bulduğu orjinalleri bir çift ev kedisi ile 1963 yılında çiftleştirmiştir Yetiştirme programı yirmi yıla yakın sürmüştür Dr Willard Centerwall ile 70 li yıllarda kediler üzerine çalışan Mrs Jean Sudgen Mill desen, renk ve karakteristik olarak Asya leopar kedisini yeniden yaratmıştır

bu bizim kızımız paris.

Resim
Resim

bunlar internetten alınmadır.

Resim
Resim
Resim
Resim
bazı saf ırklar fazlasıyla leopara benzemektedir.
Kullanıcı avatarı
RSürma

Mesaj nickynick » 16 Oca 2011, 21:09

Kedileri seviyorum :) Im kind of cat person. Ama bu leopara cok benzeyenden bulmak zor olsa gerek?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Archezia » 16 Oca 2011, 23:57

Paris, bi kediden çok daha fazlası! Ben de böyle bir kedi isterdim heralde...

Fotoğraflarda başka şeyler de dikkatimi çekti. İlk fotoğraftaki perdelerden küçükken bizim evde de vardı, hala sandıklarda bir yerde duruyordur. Demekki anne babamla aynı dönemlerde evlenmiş yada evi düzmüşsünüz (: İkinci fotoğraftada nargile dikkatimi çekti. Bu nispeten büyük kedi devirmiyor mu onları? (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj nfs » 17 Oca 2011, 01:36

Yalnız benimde dikkatim direk 2 nargileye yani şişeye gitti bir nargile tiryakisi olarak :D .Kedi ise bizim üniversitedeki garfield dan çok daha asil duruyor :) .
Kullanıcı avatarı
nfs

Mesaj herofb » 17 Oca 2011, 10:52

Paris süper tatlı bir kediymiş,sizlerle beraber uzun sağlıklı bir ömrü olsun
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 17 Oca 2011, 12:21

Rsürma, cok güzel, alimli ve saglikli bir kizin var ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj RSürma » 17 Oca 2011, 15:51

Archezia yazdı:Paris, bi kediden çok daha fazlası! Ben de böyle bir kedi isterdim heralde...

Fotoğraflarda başka şeyler de dikkatimi çekti. İlk fotoğraftaki perdelerden küçükken bizim evde de vardı, hala sandıklarda bir yerde duruyordur. Demekki anne babamla aynı dönemlerde evlenmiş yada evi düzmüşsünüz (: İkinci fotoğraftada nargile dikkatimi çekti. Bu nispeten büyük kedi devirmiyor mu onları? (:

öncelikle herkese teşekkürler.

o perdeleri bir komşu vermişti ben okadar yaşlı değilim :) gençlik bizim ki bir ev yetmiyor gibi birde arada bir takılmak için birkaç arkadaşla ortak evimiz orası aynı zamanda bir öğrenci arkadaşımız var o kalıyor :) yani bayağı kalabalık bir aileyiz .

nargileler ise büyük olanı rakı sofrasında kullanıyorum :) diğerinide öğrenci arkadaşımıza hediye etmiştim. arada bizim nargileyide hazırlasın diye :)

evet bu tür biraz zor ve 1000 dolardan başlıyor ne kadar leopara benzerse okadar pahalı oluyor bizim ki 1000 dolarlık lar dan :) biraz ucuza kaçtık .

bir avantajımız var bu kedileri genelde rusya dan getiriyorlar ve kısırlaştırmadan vermiyorlar. bizim kız kısırlaştırılmamış :) yani önümüzdeki 6-7 ay da sanırım biraz bengal kedimiz olacak :) inşallah şöyle saf ırk bir bey buluruz kendisine .

bu türün en güzel özelliği şımarık değil çok asil ve hiçbir eşya ya zarar vermiyor sabahları tabağına yemek koymadan önce gelir patileri havaya kaldırır ve kendini sevdirir sonra hemen tabağının başına gider.görülmeye ve evde bakılmaya değer bir tür bence.

ciddi isteyen arkadaşlar için doğum yaptığı tarih te buraya yazarım ve öyle binlerce dolar a değilde sembolik rakamlara veririm.ama dişilerden doğacak yavrular üzerinden prim alırım :) :)
Kullanıcı avatarı
RSürma

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 72 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners