Archezia yazdı:Paris, bi kediden çok daha fazlası! Ben de böyle bir kedi isterdim heralde...
Fotoğraflarda başka şeyler de dikkatimi çekti. İlk fotoğraftaki perdelerden küçükken bizim evde de vardı, hala sandıklarda bir yerde duruyordur. Demekki anne babamla aynı dönemlerde evlenmiş yada evi düzmüşsünüz (: İkinci fotoğraftada nargile dikkatimi çekti. Bu nispeten büyük kedi devirmiyor mu onları? (:
öncelikle herkese teşekkürler.
o perdeleri bir komşu vermişti ben okadar yaşlı değilim

gençlik bizim ki bir ev yetmiyor gibi birde arada bir takılmak için birkaç arkadaşla ortak evimiz orası aynı zamanda bir öğrenci arkadaşımız var o kalıyor

yani bayağı kalabalık bir aileyiz .
nargileler ise büyük olanı rakı sofrasında kullanıyorum

diğerinide öğrenci arkadaşımıza hediye etmiştim. arada bizim nargileyide hazırlasın diye

evet bu tür biraz zor ve 1000 dolardan başlıyor ne kadar leopara benzerse okadar pahalı oluyor bizim ki 1000 dolarlık lar dan

biraz ucuza kaçtık .
bir avantajımız var bu kedileri genelde rusya dan getiriyorlar ve kısırlaştırmadan vermiyorlar. bizim kız kısırlaştırılmamış

yani önümüzdeki 6-7 ay da sanırım biraz bengal kedimiz olacak

inşallah şöyle saf ırk bir bey buluruz kendisine .
bu türün en güzel özelliği şımarık değil çok asil ve hiçbir eşya ya zarar vermiyor sabahları tabağına yemek koymadan önce gelir patileri havaya kaldırır ve kendini sevdirir sonra hemen tabağının başına gider.görülmeye ve evde bakılmaya değer bir tür bence.
ciddi isteyen arkadaşlar için doğum yaptığı tarih te buraya yazarım ve öyle binlerce dolar a değilde sembolik rakamlara veririm.ama dişilerden doğacak yavrular üzerinden prim alırım