Merhaba arkadaşlar,
Rolex Daytona çelik ve seramik bezel beyaz kadran liste fiyatından bulma şansım var mıdır? Aradığım başka bir saat de GMT Master II BLNR, namıdİğer BATMAN. Yol gösterirseniz memnun olurum.
nuvolari yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Rolex Daytona çelik ve seramik bezel beyaz kadran liste fiyatından bulma şansım var mıdır? Aradığım başka bir saat de GMT Master II BLNR, namıdİğer BATMAN. Yol gösterirseniz memnun olurum.
1.5 senelik uzun taciz kavga kıyamet ile alamadım. Ancak bir referans ile bayi sahibine ulaşarak daytona sahibi oldum. Ciddi zor ve şans diyebilirimivanko yazdı:Çelik Daytona için aslında tüm dünyada durum aynı. Yabancı forumları da incelerseniz bekleme sürelerinin daha da uzun olduğunu göreceksiniz. Bekleme süreniz biraz da satıcı ile olan ilişkilerinize bağlı. Daha önce saat almadığınız bir Rolex satıcısı sizi herhangi bir bekleme listesine dahi almayabilir. Benim kişisel tavsiyem kabul ederlerse bir miktar ön ödeme yaparak beklemek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
facerlann yazdı:Cahilligime verin ama , talep bu kadar fazlaysa neden üretimi artirmiyorlarRolex gibi bir marka bunu gayet yapabilir. Rolex in günde 2000 saat ürettiğini duymuştum ama daha fazlasını yapabilirler bence.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: BabataşCan, cemhk, kogan, Majestic-12 [Bot], sphinx ve 233 misafir
|