TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

ROLEX DAYTONA ve GMT MASTER II BLNR

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

ROLEX DAYTONA ve GMT MASTER II BLNR

Mesaj nuvolari » 29 Eyl 2017, 22:36

Merhaba arkadaşlar,

Rolex Daytona çelik ve seramik bezel beyaz kadran liste fiyatından bulma şansım var mıdır? Aradığım başka bir saat de GMT Master II BLNR, namıdİğer BATMAN. Yol gösterirseniz memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
nuvolari

Re: ROLEX DAYTONA ve GMT MASTER II BLNR

Mesaj ivanko » 29 Eyl 2017, 23:53

nuvolari yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Rolex Daytona çelik ve seramik bezel beyaz kadran liste fiyatından bulma şansım var mıdır? Aradığım başka bir saat de GMT Master II BLNR, namıdİğer BATMAN. Yol gösterirseniz memnun olurum.

Yeni Daytona için çok uzun bekleme sürelerini göze almanız gerekiyor. Ankara' daysanız Uğur Saat ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.Rolex yetkili satıcıları ile liste fiyatından sahip olmak için tahmini bekleme süreniz 2 yılı bulabilir, çok uzun bir bekleyen listesi olduğunu biliyorum. Batman için şansınız daha fazla, tahminim 1 veya 2 ay içerisinde elinizde olur.
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj Skysercan » 30 Eyl 2017, 13:59

Daytona’yı liste fiyatından alabilmek sadece bir hayal.. 1,5 yıla yakın zamandır bizzat bekleyen birisi olarak bunu söyleyebilirim.
Bu arada TR bayiden alacaksanız, TaxFree şekilde alma imkanınız olsa bile o şekilde satmıyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Skysercan

Mesaj ivanko » 30 Eyl 2017, 16:38

Çelik Daytona için aslında tüm dünyada durum aynı. Yabancı forumları da incelerseniz bekleme sürelerinin daha da uzun olduğunu göreceksiniz. Bekleme süreniz biraz da satıcı ile olan ilişkilerinize bağlı. Daha önce saat almadığınız bir Rolex satıcısı sizi herhangi bir bekleme listesine dahi almayabilir. Benim kişisel tavsiyem kabul ederlerse bir miktar ön ödeme yaparak beklemek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj rolexcollector » 30 Eyl 2017, 16:53

ivanko yazdı:Çelik Daytona için aslında tüm dünyada durum aynı. Yabancı forumları da incelerseniz bekleme sürelerinin daha da uzun olduğunu göreceksiniz. Bekleme süreniz biraz da satıcı ile olan ilişkilerinize bağlı. Daha önce saat almadığınız bir Rolex satıcısı sizi herhangi bir bekleme listesine dahi almayabilir. Benim kişisel tavsiyem kabul ederlerse bir miktar ön ödeme yaparak beklemek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.5 senelik uzun taciz kavga kıyamet ile alamadım. Ancak bir referans ile bayi sahibine ulaşarak daytona sahibi oldum. Ciddi zor ve şans diyebilirim Resim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj facerlann » 30 Eyl 2017, 23:41

Cahilligime verin ama , talep bu kadar fazlaysa neden üretimi artirmiyorlar :?: Rolex gibi bir marka bunu gayet yapabilir. Rolex in günde 2000 saat ürettiğini duymuştum ama daha fazlasını yapabilirler bence.
Kullanıcı avatarı
facerlann

Mesaj nuvolari » 01 Eki 2017, 00:07

facerlann yazdı:Cahilligime verin ama , talep bu kadar fazlaysa neden üretimi artirmiyorlar :?: Rolex gibi bir marka bunu gayet yapabilir. Rolex in günde 2000 saat ürettiğini duymuştum ama daha fazlasını yapabilirler bence.

Bu bir pazarlama stratejisi olsa gerek. Bazı modelleri yok satarak talebi hep yüksek tutmak ve fiyatı düzenli artırabilmek için zemin oluşturmak gibi nedenleri var sanırım.
Kullanıcı avatarı
nuvolari

Mesaj nuvolari » 01 Eki 2017, 00:10

Son aylarda çelik seramik bezel Daytona alabilmiş arkadaşlar bilgi paylaşabilirler mi nasıl alabildikleri hakkında. Ayrıca benzer bilgi GMT Master II BLNR için de paylaşılabilirse memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
nuvolari

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: BabataşCan, cemhk, kogan, Majestic-12 [Bot], sphinx ve 239 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners