SeiKinetic yazdı:Okumayı henüz bitiremedim. Malum, böylesine özel ve titizlikle hazırlanmış bir makaleyi bir çırpıda okumak yakışık almazdı diye düşündüm. Her bölümü için ayrı ayrı teşekkürler Berkan abi tekrar
Nasıl keyif alıyorsan Ahmet

SeiKinetic yazdı:Okumayı henüz bitiremedim. Malum, böylesine özel ve titizlikle hazırlanmış bir makaleyi bir çırpıda okumak yakışık almazdı diye düşündüm. Her bölümü için ayrı ayrı teşekkürler Berkan abi tekrar
Star yazdı:Zevkle okudum hellhoundTeşekkürler. Gerçi ne zaman parfüm alacak olsam zaten illa bakıyorum gurmekokulara
Cruciatus yazdı:Gurme Kokular takibimden Frederic Malle Monsieur almaya niyetlenmiştim... Hatta Kavaklıdere Beymen'e gittim parfümü denedim. Çok hoş bir parfüm ancak yaz kokusu olmadığına kanaat getirdim. Burnun genze doğru kısmını hafiften yakan bir kokusu var. Yaz için ağır bence...
Bunun üzerine orada denediğim ve ilk sıkışından son notasına kadar çok hoşuma giden Creed Aventus'u aldım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hellhound yazdı:Cruciatus yazdı:Gurme Kokular takibimden Frederic Malle Monsieur almaya niyetlenmiştim... Hatta Kavaklıdere Beymen'e gittim parfümü denedim. Çok hoş bir parfüm ancak yaz kokusu olmadığına kanaat getirdim. Burnun genze doğru kısmını hafiften yakan bir kokusu var. Yaz için ağır bence...
Bunun üzerine orada denediğim ve ilk sıkışından son notasına kadar çok hoşuma giden Creed Aventus'u aldım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Monsieur yaz için çok zorladır. Beğendiyseniz bahar sonu gibi zamanı gelir. Güzel günlerde kullanın
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir
|