TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Kat覺l覺m / Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar覺m

Mesaj doc » 13 Tem 2017, 18:16

retrograde yazd覺:Bu 癟ok ho olmus elinize salik.

Resim

Bence de bu gayet g羹zel ama saniye kadran覺ndaki rakamlar kalkmal覺, romen rakams覺z ayr覺 bir model daha tasarlanmal覺 ve kollar kesinlikle yeniden tasarlanmal覺

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
doc

Ya: 46
Kay覺t: 13 Mar 2015, 17:25

Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar覺m

Mesaj ozanxos » 13 Tem 2017, 19:28

Sonunda biraz inceleyebildim . G繹z羹me ilien modeller bunlar : benim g繹r羹羹m eer limited bir seri olacak ise o saat 繹zel g繹steren detaylar olmal覺. Mesela oris ve steinhart projelerinde o 繹zel duru kendini belli ediyor . rnein arkadalar覺n dedii gibi el yaz覺l覺 claude bernard yaz覺s覺 g羹zel bir detay olabilir. Saatin 繹zel duruunu katlamak i癟in ise bir numaral覺 kadran gibi farkl覺 g羹zel bir kadran kullan覺labilir . 'Mesela 4 numara ile 1 numara melezi birey olabilir.

Ek olarak kasa 癟ap覺 da herkese uygun olabilecek se癟eneklerle sunulabilir. rnein 40-42mm aras覺 se癟enekler forum 羹yelerimiz i癟in uygun olur kanaatindeyim[emoji106]

ResimResimResimResimResim

Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Kay覺t: 18 Tem 2013, 15:01

Re: Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar

Mesaj gunslinger19 » 13 Tem 2017, 22:42

Ben saatlerin biraz vintage g繹r羹nmesinin daha iyi olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum. Bu renk kombinasyonlar覺 d羹羹n羹lebilir?
ResimResimResim

Kullan覺c覺 avatar覺
gunslinger19

Kay覺t: 01 Au 2011, 00:00

Mesaj kethuda57 » 13 Tem 2017, 23:48

Bond yazd覺:Arkadalar 繹rnek saatleri sadece renk index vb kombinasyonlara bakabilmek i癟in y羹kledim. Elbette ayn覺s覺n覺n yap覺lmas覺 gibi bir durum s繹z konusu deil zaten. Claude Bernard i癟erisinde bir 癟ok model mevcut bunlar覺n 羹zerinden deitirme yapmam覺z laz覺m. Tamamen yeni bir kadran dizayn覺 da olabilir hepsini soraca覺z. Yoksa JLC veya Moser Cie saat modelinin 羹st羹ne CB yaz覺p yap覺lmas覺 zaten uygun olmayacakt覺r. Kaplama bir ey olmaz uzun y覺llar ancak 癟elik kasa elbette daha iyi. 襤ndeks ve kollarda farkl覺 renk alt覺n vb kullan覺lmas覺 pek sorun olmayacakt覺r san覺r覺m.

El yaz覺s覺 繹zel logoyu soraca覺z ancak teknik ve yasal a癟覺dan pek kolay olmayabilir diye d羹羹n羹yorum. renelim :thumbup: Yap覺labilirse 癟ok ho olur bence :champ:

Mesajlar覺 tekrardan okuyup t羹m ka癟覺rd覺覺m 繹nerileri firmaya iletmek 羹zere not alaca覺m. T羹m 繹neriler i癟in teekk羹rler :champ: zerine konutuk癟a g羹zel modeller 癟覺kacak. K覺sa s羹re sonra bir 癟ok g繹rsel denemesi haz覺rlar覺z :thumbup:

Tempus'tan Sezin Han覺m ( TSF Uizas ) genel yaz覺lanlar 羹zerine bir ka癟 deneme modeli haz覺rlam覺 :champ: Olduk癟a g羹zel olmu :thumbup: Bu tip kadranda indeks olarak gene g羹zel olacakt覺r.

Resim
Resim
Resim

Bond bilgilendirme i癟in 癟ok teekk羹rler :thumbup:
Bombeli cam覺 da es ge癟meyelim l羹tfen :D
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 41
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj bumingaffar » 14 Tem 2017, 02:36

eyimen yazd覺:Haz覺rlanan tasar覺m g羹zel olmu, Sezin Han覺m'覺n eline sal覺k. Kiisel g繹r羹羹m dresswatch small second'da kesinlikle "15,30,45,60" yazmamal覺, kal覺n birer 癟izgi i g繹r羹r. Small second dairesi ise 6 rakam覺na biraz daha yak覺n olmal覺.

Kat覺l覺yorum. 4 adet 癟izginin 癟eyrek dilimlere konmas覺n覺n kafi olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum.

Kullan覺c覺 avatar覺
bumingaffar

Ya: 43
Kay覺t: 21 Nis 2015, 11:22

Mesaj uizas » 14 Tem 2017, 08:42

Merhabalar, yorumlar i癟in teekk羹rler [emoji1]
Ben farkl覺 1-2 alternatif daha 癟al覺覺p payla覺yor olurum [emoji1303]
el yaz覺s覺 logo i癟in de yurtd覺覺n覺n onay vermesini umal覺m [emoji57]

Sent from my iPhone using Tapatalk
ok ters biriyim!
Kullan覺c覺 avatar覺
uizas

Ya: 42
Kay覺t: 11 Tem 2016, 15:04

Mesaj mosef » 14 Tem 2017, 08:55

Sezin Han覺m'覺n(uizas) eline sal覺k, balang覺癟 i癟in g羹zel bir ad覺m olmu :champ:

Small second k覺sm覺nda herkesin dedii gibi rakam yazmasa g羹zel olur hatta belki hi癟 bir ey yazmasa daha da g羹zel olabilir. Bunun i癟in small second dairesinin kadran覺n normal y羹ksekliinden biraz daha aa覺da konumlanmas覺 gerekiyor.

Roma rakamlar覺n覺 saatlerde pek beenmiyorum; benim gibi d羹羹nen bakalar覺 da olduu d羹羹ncesindeyim :D Tam doru terimi bilmiyorum ama ozanxos'un paylat覺覺 fotoraflardan 1 ve 4 numaran覺n hem akrep ve yelkovan覺 hem de indeksleri olduk癟a iyi g繹r羹n羹yor. Bir fikir olarak indekslerin batonlar覺n覺n aras覺na k羹癟羹k 癟izgileri koymadan daha sade bir tasar覺m nas覺l olurdu? Bu arada akrep ve yelkovan覺 g羹zel bir mavi/lacivert renginden se癟mek sade kadrana hava katacakt覺r.

@uizas bence CB merkezi bu font iine ciddi 繹nem vermeli, daha 繹nceki mesajlarda da belirtildii gibi uanki font biraz zay覺f duruyor, inallah g羹zel bir haber 癟覺kar bu konuda :)
Kullan覺c覺 avatar覺
mosef

Kay覺t: 02 Tem 2014, 21:42

Mesaj EmreMusovi » 14 Tem 2017, 09:24

Tasarlanan saatlerden small sec olanlar覺 beendim. Ama orada rakam yerine kal覺n 癟izgi daha iyi olur. Bir de kollar覺n rengi g羹zel ancak daha kal覺n olabilirler. Syg.

Kullan覺c覺 avatar覺
EmreMusovi

Kay覺t: 11 Nis 2016, 06:14

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: lorenzoox, ringrang ve 229 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners