Sezin Hanım'ın(uizas) eline sağlık, başlangıç için güzel bir adım olmuş
Small second kısmında herkesin dediği gibi rakam yazmasa güzel olur hatta belki hiç bir şey yazmasa daha da güzel olabilir. Bunun için small second dairesinin kadranın normal yüksekliğinden biraz daha aşağıda konumlanması gerekiyor.
Roma rakamlarını saatlerde pek beğenmiyorum; benim gibi düşünen başkaları da olduğu düşüncesindeyim

Tam doğru terimi bilmiyorum ama ozanxos'un paylaştığı fotoğraflardan 1 ve 4 numaranın hem akrep ve yelkovanı hem de indeksleri oldukça iyi görünüyor. Bir fikir olarak indekslerin batonlarının arasına küçük çizgileri koymadan daha sade bir tasarım nasıl olurdu? Bu arada akrep ve yelkovanı güzel bir mavi/lacivert renginden seçmek sade kadrana hava katacaktır.
@uizas bence CB merkezi bu font işine ciddi önem vermeli, daha önceki mesajlarda da belirtildiği gibi şuanki font biraz zayıf duruyor, inşallah güzel bir haber çıkar bu konuda
