TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2016 Yılı Ana Akım Parfüm Raporu

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: 2016 Yılı Ana Akım Parfüm Raporu

Mesaj cagatay1903 » 30 Mar 2017, 17:34

Not alarak okumam gerekiyor yoksa unutuyorum :champ: Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj Star » 31 Mar 2017, 15:07

Hellhound, senin yazıların ve paylaşımların neticesinde gittim bir kaç parfüm test ettim ana akımdan :) Malum nişler tuzlu. No.9 amber şimdilik bana fazla bile geliyor. yazlık bir şeyler bulurum diye bakındım. Prada L'Homme, varvatos artisian blu, zegna milan ve new york , givenchy gent. only absolute, mugler pure tonka, guerlain ideal, burberry mr. Bunların arasından en çok givenchy absoulute u beğendim.bazı yerlerde pek kaliteli değil denmiş ama kokusu hoşuma gitti. Tarçın seviyorum :) onun dışında yazın kullanmak için Prada uygun mu? hoşuma gitti o da. Milan ve artisian blu da güzel ama tenimde pek kalıcı olmadı. Guerlain ambre eternel ve loewe bulamadım. Yazlık olarak hiç edp yok sanırım ana akımda hep edt.
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj sercankaf » 01 Nis 2017, 15:20

Star yazdı:Hellhound, senin yazıların ve paylaşımların neticesinde gittim bir kaç parfüm test ettim ana akımdan :) Malum nişler tuzlu. No.9 amber şimdilik bana fazla bile geliyor. yazlık bir şeyler bulurum diye bakındım. Prada L'Homme, varvatos artisian blu, zegna milan ve new york , givenchy gent. only absolute, mugler pure tonka, guerlain ideal, burberry mr. Bunların arasından en çok givenchy absoulute u beğendim.bazı yerlerde pek kaliteli değil denmiş ama kokusu hoşuma gitti. Tarçın seviyorum :) onun dışında yazın kullanmak için Prada uygun mu? hoşuma gitti o da. Milan ve artisian blu da güzel ama tenimde pek kalıcı olmadı. Guerlain ambre eternel ve loewe bulamadım. Yazlık olarak hiç edp yok sanırım ana akımda hep edt.

Tarcin notasini seviyorsaniz denemediyseniz Costume National - Homme denemenizi tavsiye ederim.
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj Star » 01 Nis 2017, 19:30

sercankaf yazdı:
Star yazdı:Hellhound, senin yazıların ve paylaşımların neticesinde gittim bir kaç parfüm test ettim ana akımdan :) Malum nişler tuzlu. No.9 amber şimdilik bana fazla bile geliyor. yazlık bir şeyler bulurum diye bakındım. Prada L'Homme, varvatos artisian blu, zegna milan ve new york , givenchy gent. only absolute, mugler pure tonka, guerlain ideal, burberry mr. Bunların arasından en çok givenchy absoulute u beğendim.bazı yerlerde pek kaliteli değil denmiş ama kokusu hoşuma gitti. Tarçın seviyorum :) onun dışında yazın kullanmak için Prada uygun mu? hoşuma gitti o da. Milan ve artisian blu da güzel ama tenimde pek kalıcı olmadı. Guerlain ambre eternel ve loewe bulamadım. Yazlık olarak hiç edp yok sanırım ana akımda hep edt.

Tarcin notasini seviyorsaniz denemediyseniz Costume National - Homme denemenizi tavsiye ederim.

Açıkçası deneme fırsatım olmadı :) chergui'ye benzetildiğini duymuştum. mutlaka deneyeceğim. Teşekkürler :champ:
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj Hellhound » 02 Nis 2017, 12:42

cagatay1903 :champ:

Star, Gentlemen Only Absolute güzel parfüm ama yaz için pek de uygun olabileceğini söyleyemem. CN Homme ise direk boğucu olur, aman diyeyim. Bu arada koku Chergui'yi değil, Amouage Jubilation'u andırıyor.

EdP - EdT ayrımına fazla takılmamak lazım. İçeriğinde kullanılan maddelere göre EdC bile EdP'ten kalıcı olabiliyor. Olayın sadece konsantrasyonla ilgili olduğunu, kalıcılık ve fark edilirliğe doğru orantıda etki etmediğini bilmek yeterli. Tavsiyem, yaz mevsimi için seçilecek parfümlerde "kalıcılık" kriterinin göz ardı edilmesi yönünde olur. Yine doğru orantılı değil ancak yoğunluk arttıkça çevredekiler için yaratılacak rahatsızlık hissi de artar. Bu nedenle yaz aylarında hafif parfümleri tercih edip gün içinde tazelemek daha uygun.

Prada L'Homme yazın kullanılabilir. Ambre Eternel ve Loewe 7 Anonimo'yu da yazlık olarak tercih etmenizi önermem. Keyifli denemeler :champ:
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Star » 02 Nis 2017, 17:08

Hellhound konu ile ilgili bilgisizliğimi mazur gör lütfen :) sonuçta kokulara meraklı ama amatör bir burunla kokluyorum ben ;) ana akımdakileri genel olarak denemeye çalıştım. Yazlık kışlık karışık yazdım beğendiklerimi yukarıda. Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler :champ: Niş olarak yazın aventus kullanmıştım ancak sürekli edinemiyorum. Şu an Bond amber ve ana akımdan dior homme intense kullanıyorum. Her ikisi de kışa uygun. Başka da parfümüm yok. O açıdan farklılık arayışındayım. Yazlık hiç olmadığı için bakıyorum. Sevgiler :)
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj Hellhound » 02 Nis 2017, 18:03

Olur mu yahu ne bilgisizliği... Zincir parfümerilerin dayatmalarına karşın olması gerekeni anlatmak bende refleks olmuş. Yanlış anlaşıldıysam affola :oops:

Comme des Garçons'lara da bakabilirsiniz o halde. 4 mevsim, oldukça farklı şeyler çıkabilir beğenebileceğiniz. Performansları çok da yüksek değildir ama gün içinde 1-2 tazeleme ile kullanıcısını çok farklı hissettirir :champ:
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Mesaj Star » 02 Nis 2017, 20:13

Hellhound yazdı:Olur mu yahu ne bilgisizliği... Zincir parfümerilerin dayatmalarına karşın olması gerekeni anlatmak bende refleks olmuş. Yanlış anlaşıldıysam affola :oops:

Comme des Garçons'lara da bakabilirsiniz o halde. 4 mevsim, oldukça farklı şeyler çıkabilir beğenebileceğiniz. Performansları çok da yüksek değildir ama gün içinde 1-2 tazeleme ile kullanıcısını çok farklı hissettirir :champ:

Teşekkür ettim :) ufak bir araştırma yapacağım comme des garçons ile ilgili. Bond no9 ny amber'in kokusuna bayılıyorum şahsen. Onun tadında bir şeyler bakıp duruyorum ancak henüz beni tatmin eden bir koku bulamadım. Bu yüzden yine gidip onu alıyorum.O hissiyatı vermese de yakın olabilecek herhangi bir koku var mıdır acaba ? buraya yazdım yeri değilse kusura bakmayın :roll:
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners