Star yazdı:Hellhound, senin yazıların ve paylaşımların neticesinde gittim bir kaç parfüm test ettim ana akımdanMalum nişler tuzlu. No.9 amber şimdilik bana fazla bile geliyor. yazlık bir şeyler bulurum diye bakındım. Prada L'Homme, varvatos artisian blu, zegna milan ve new york , givenchy gent. only absolute, mugler pure tonka, guerlain ideal, burberry mr. Bunların arasından en çok givenchy absoulute u beğendim.bazı yerlerde pek kaliteli değil denmiş ama kokusu hoşuma gitti. Tarçın seviyorum
onun dışında yazın kullanmak için Prada uygun mu? hoşuma gitti o da. Milan ve artisian blu da güzel ama tenimde pek kalıcı olmadı. Guerlain ambre eternel ve loewe bulamadım. Yazlık olarak hiç edp yok sanırım ana akımda hep edt.
sercankaf yazdı:Star yazdı:Hellhound, senin yazıların ve paylaşımların neticesinde gittim bir kaç parfüm test ettim ana akımdanMalum nişler tuzlu. No.9 amber şimdilik bana fazla bile geliyor. yazlık bir şeyler bulurum diye bakındım. Prada L'Homme, varvatos artisian blu, zegna milan ve new york , givenchy gent. only absolute, mugler pure tonka, guerlain ideal, burberry mr. Bunların arasından en çok givenchy absoulute u beğendim.bazı yerlerde pek kaliteli değil denmiş ama kokusu hoşuma gitti. Tarçın seviyorum
onun dışında yazın kullanmak için Prada uygun mu? hoşuma gitti o da. Milan ve artisian blu da güzel ama tenimde pek kalıcı olmadı. Guerlain ambre eternel ve loewe bulamadım. Yazlık olarak hiç edp yok sanırım ana akımda hep edt.
Tarcin notasini seviyorsaniz denemediyseniz Costume National - Homme denemenizi tavsiye ederim.
Hellhound yazdı:Olur mu yahu ne bilgisizliği... Zincir parfümerilerin dayatmalarına karşın olması gerekeni anlatmak bende refleks olmuş. Yanlış anlaşıldıysam affola![]()
Comme des Garçons'lara da bakabilirsiniz o halde. 4 mevsim, oldukça farklı şeyler çıkabilir beğenebileceğiniz. Performansları çok da yüksek değildir ama gün içinde 1-2 tazeleme ile kullanıcısını çok farklı hissettirir
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir
|