taskin yazdı:kyamann yazdı:Merhaba arkadaşlar suob704 model swatch saatim var saniyesi düşük yeni pil takıncada çalışmadı herhangi bir darbe almadı saathane firması yapıyormuş yalnız cam bitmiş tedarik ediyorlarmış Ankara'da yapan usta var mı kime sorsam yapılamaz camı çatlar vs dedigarantisi bitti alalı çok oldu.
selam. ulus koloğlu iş hanının ikinci katında saatçi asım usta vardır, yedek parça olarak mikası olmasa bile kalıbı var.
ismimi verin ekstra yardımcı olur.
asım erdoğan
05072138170
kyamann yazdı:taskin yazdı:kyamann yazdı:Merhaba arkadaşlar suob704 model swatch saatim var saniyesi düşük yeni pil takıncada çalışmadı herhangi bir darbe almadı saathane firması yapıyormuş yalnız cam bitmiş tedarik ediyorlarmış Ankara'da yapan usta var mı kime sorsam yapılamaz camı çatlar vs dedigarantisi bitti alalı çok oldu.
selam. ulus koloğlu iş hanının ikinci katında saatçi asım usta vardır, yedek parça olarak mikası olmasa bile kalıbı var.
ismimi verin ekstra yardımcı olur.
asım erdoğan
05072138170
açamıyorlarmış başka bir yere gönderdim tamir için.
kyamann yazdı:Kalabalıktı ya ben anlatamadım ya da onlar anlamadıpresli cam açılamıyor falan dedi oradaki elemanı.Sonradan saati bırak bakalım dedi.Saniyesi takılsa bile çalışmıyordu sıkıntısı vardı tamiri olmaz swatch bayisine götür dedi arada kaynadı.Gönderdiğim saatçi yapamazsa yine giderim.Teşekkürler.=)
Kendisi de vardı.
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
|