Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asymptote yazdı:Sen de sert seviyorsun anlaşılan..N'oldu bu arada senin barış çıbıklarına? Hiç fotoğraf paylaşmıyorsun.. Aşk olsun..

mlm yazdı:Dostlar bir soru,
en basitinden bildiğimiz nescafede aldığım o güzel kekremsi kahve tadını neden filtre kahvede alamıyorum, tadı neden çok yavan geliyor?
Nescafe,
eraslani yazdı:Sallama filtre for üşengeç [emoji38]
SM-G930F cihazımdan gönderildi
fortis yazdı:mlm yazdı:Dostlar bir soru,
en basitinden bildiğimiz nescafede aldığım o güzel kekremsi kahve tadını neden filtre kahvede alamıyorum, tadı neden çok yavan geliyor?
Nescafe,
Nescafe'den filtre kahveden daha güzel bir kahve tadı almanız imkansız. Bence sizin içtiğiniz filtre kahvede bir sorun olabilir. Mesela bayat olabilir. Taze kavrulmuş çekirdekten kendiniz içeceğiniz kadar çekip taze taze için. Tabi makineniz de iyi olmayabilir. Onun için de kağıt filtrede makine kullanmadan manuel olarak demleyebilirsiniz.
mlm yazdı:fortis yazdı:mlm yazdı:Dostlar bir soru,
Nescafe,
Nescafe'den filtre kahveden daha güzel bir kahve tadı almanız imkansız. Bence sizin içtiğiniz filtre kahvede bir sorun olabilir. Mesela bayat olabilir. Taze kavrulmuş çekirdekten kendiniz içeceğiniz kadar çekip taze taze için. Tabi makineniz de iyi olmayabilir. Onun için de kağıt filtrede makine kullanmadan manuel olarak demleyebilirsiniz.
French press te yapıyorum, kahveyi alalı da çok olmadı, Jacobs'un filtre kahvesini kullanıyorum, ve paketi ilk açtığımda aldığım tat da hemen hemen aynıydı.Ağzımızın tadı mı yok acaba
Teşekkürler
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir
|
||||||||||||||