asymptote yazdı:Salep dediğin sahilde, rüzgara karşı içilir..![]()

eraslani yazdı:Genelde filtre veya americano içerim..kahveyi en çok tchibo dan aliyorum..kahve içtiğim kafelerden de aliyorum arada..evde espresso için yine tchibo kapsul makinasi kullaniyorum..tüketim çok değilse ben tavsiye edebilirim cafissimo yu..oldukça fazla çesit kahvesi var ve makinalar hesapli..
Miriel yazdı:eraslani yazdı:Genelde filtre veya americano içerim..kahveyi en çok tchibo dan aliyorum..kahve içtiğim kafelerden de aliyorum arada..evde espresso için yine tchibo kapsul makinasi kullaniyorum..tüketim çok değilse ben tavsiye edebilirim cafissimo yu..oldukça fazla çesit kahvesi var ve makinalar hesapli..
Teşekkür ederim abi.![]()
Konu dışı ama aynı zamanda en uygun olduğu konu da burası; kefir içen var mı aramızda?
foottwo yazdı:Miriel yazdı:eraslani yazdı:Genelde filtre veya americano içerim..kahveyi en çok tchibo dan aliyorum..kahve içtiğim kafelerden de aliyorum arada..evde espresso için yine tchibo kapsul makinasi kullaniyorum..tüketim çok değilse ben tavsiye edebilirim cafissimo yu..oldukça fazla çesit kahvesi var ve makinalar hesapli..
Konu dışı ama aynı zamanda en uygun olduğu konu da burası; kefir içen var mı aramızda?
Ben![]()

Miriel yazdı:foottwo yazdı:Miriel yazdı:eraslani yazdı:Genelde filtre veya americano içerim..kahveyi en çok tchibo dan aliyorum..kahve içtiğim kafelerden de aliyorum arada..evde espresso için yine tchibo kapsul makinasi kullaniyorum..tüketim çok değilse ben tavsiye edebilirim cafissimo yu..oldukça fazla çesit kahvesi var ve makinalar hesapli..
Ben![]()
Aramızda bir adet probiyotikçi daha var yaniEvde de mayalıyorsanız müthiş..
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir
|
||||||||||||||