Bond yazdı:Foottwo Serüvenci Ground Eraslani Mlm Afiyet olsun
Şu soğukta içim gitmedi değil.

Afiyetle
Bond yazdı:Foottwo Serüvenci Ground Eraslani Mlm Afiyet olsun
seruvenci yazdı:@foottwo
Otomatik makinelerde zaten süt ile ilgili problem oluyor. O yüzden ayrıca süt köpürtücü kullanıyorum bende...
Birde aklıma gelmişken ülkemizde ne yazık ki süt ile ilgili çok seçeneğimiz yok. Standart süt... Birde bazı marketlerde Soya sütü oluyor. Değişik tat için denenebilir ama kahve için özel sütler var çoğu ülkede, bize de gelse keşke... Mesela Bim'in kendi markası var şimdi aklıma gelmedi, bir dönem ondan kullanıyordum, piyasadaki en yüksek yağ oranı ondaydı ve cidden güzel oluyordu. Sonra onlarda düşürdüler yağ oranını döndük gene SEK'e
Teşekkürler Bond, sana da afiyet olsun
MertkaraLı yazdı:
bu kahveyi merak ediyorum sipariş verdim arkadaşlar içen bilen varmı?
Bg17 yazdı:Gunde 2 litre kadar kahve icen bir insan olarak sanirim bagimliyim diyebilirim. Hatta ne kadar sert o kadar iyi.
...
Vahsi batidan bir kahve tarifiyle bitiriyim, suya kahve atip kaynatilir, kaynayinca icine bir at nali atilir, nal yuzmuyorsa biraz daha kahve katilir, ve surec nal yuzene kadar devam eder
Ahbob yazdı:Öncelikle bu güzel konu için teşekkürler eraslani![]()
Bir süredir takip ediyorum uzaktan. Amatör bir kahve sever olarak, Delonghi KG49 değirmen kullanıyordum, lakin pek verimli olmadığına kanaat getirerek seramik değirmen arayışına girdim ve Hario'lara denk geldim. Ancak kendisine internet harici denk gelmedim.
http://harioturkiye.com/shop/hario-cani ... degirmeni/
Daha önceden bu siteden alışveriş yapan ve değirmen hakkında öneride bulunabilecek herkesin tavsiyelerini bekliyorum.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 62 misafir
|