Mlm; Araç fena durmuyor ancak şahsen pek hazetmediğim noktaları sana belirteyim;
- Aracın arka tamponunda bir ekleme var.. Oldukça çirkin duruyor.. Ayrıca bana aracın "gazcı genç" elinden geçtiğini düşündürüyor..
- Km. yaşına göre normal olmakla birlikte yine de çok fazla.. İkinci triger değişimine yaklaşıyor olmalı ( 60-70000km. arasıdır diye düşünüyorum ) ve bu ucuz bir işlem değil..
- LPG'den pek hoşlanmam hep söylerim ama bu zamanda ekonomi çok önemli.. En azından ne marka takılmış, ne kadardır üzerinde, herhangi bir sorun, arıza ışığı vs var mı diye sormak lazım derim..
- Bel altı boya demek ne demek? Tavan harici mi yoksa tavan+kaput+bagaj harici mi? Boyanmadan önce bir fotosu falan var mı?
- Plakadan Tramer sorgulaması veya yetkili servis sorgulaması yapabiliyor musun? Tramer kasko tarafından karşılanan hasar konusunda fikir verir.. Yetkili servis ise garanti kapsamı içinde kaldığı süre/km boyunca yapılan bakım/onarım kaydını verir..
- Yine araca uygulanan ses sistemi upgrade'i, Xenon far ( sislere kadar

) pek içime sinmedi..

Ben biraz titizimdir dostum.. Sonuçta sen bu kadar hassas olmayabilir veya tampona yapılan eklemeden memnun olabilirsin, haliyle karar herzaman senin