繹valye ha癟覺n覺n marka logosu olarak kullan覺lmas覺 benim ad覺ma negatif bir durum olduunu belirtmek isterim.

afl yazd覺:Nethiustr 癟ok teekk羹rler![]()
Bu t羹r marka tan覺t覺mlar覺 ve saat inceleme yaz覺lar覺n覺n forumda en 癟ok beendiim ve takdir ettiim k覺s覺mlar olduunu hep s繹yl羹yorum. 羹nk羹 as覺l bu bal覺klar bizi daha dorusu forumu farkl覺 k覺l覺yor ve deer kat覺yor. Elbette saat fotoraf覺 paylamak da gerekli 癟羹nk羹 g繹rsellik 癟ok ey ifade ediyor ama forumun instagramdan fark覺 olmas覺 gerekir. Ben buray覺 (bu forumu) her zaman ciddi bir bilgi hazinesi olarak kabul ettim ki 繹yle de zaten. Bal覺klar i癟inde 癟ok yerde bulunamayacak hem genel hem de olduk癟a detay bilgiler var. Bond dan ald覺覺m bilgilere g繹re forum T羹rk癟e olmas覺na ramen saat siteleri aras覺nda d羹nyada da 繹nemli bir trafie sahip ve olduk癟a 羹st s覺ralarda. Sana da b繹yle bir katk覺da bulunduun i癟in ayr覺ca teekk羹rler [emoji106]
Forumda daha ne cevherler var, eminim ki her markada ve her modelde bize s繹yleyecek laf覺 olan arkadalar覺m覺z var. Ama pek ses 癟覺karm覺yorlar. Bu t羹r tan覺t覺mlar覺n onlara da itici g羹癟 olaca覺ndan eminim. Her saat deerli (ister maddi kabul edin ister vakit olarak; mecazi![]()
) ve 羹zerinde iki kelime konuulmay覺 hak ediyor. Tekrar teekk羹rler
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot], ringrang ve 55 misafir
|