TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Biatec Watches / Slovakya'dan Bir Y覺ld覺z!

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Biatec Watches / Slovakya'dan bir y覺ld覺z!

Mesaj KKaraku » 31 Eki 2016, 18:40

Ouzhan payla覺m i癟in eline sal覺k, bilgilendirici bir bal覺k ve tan覺t覺m olmu. :thumbup:

繹valye ha癟覺n覺n marka logosu olarak kullan覺lmas覺 benim ad覺ma negatif bir durum olduunu belirtmek isterim. :thumbup:
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj Wwtr » 31 Eki 2016, 19:02

Teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Mesaj janus » 31 Eki 2016, 19:29

az bir zamand覺r ben de microbrandleri arat覺rd覺yordum, 癟ok g羹zel oldu elinize sal覺k
Kullan覺c覺 avatar覺
janus

Kay覺t: 30 Nis 2016, 02:26

Mesaj afl » 31 Eki 2016, 19:37

Nethiustr 癟ok teekk羹rler :champ:
Bu t羹r marka tan覺t覺mlar覺 ve saat inceleme yaz覺lar覺n覺n forumda en 癟ok beendiim ve takdir ettiim k覺s覺mlar olduunu hep s繹yl羹yorum. 羹nk羹 as覺l bu bal覺klar bizi daha dorusu forumu farkl覺 k覺l覺yor ve deer kat覺yor. Elbette saat fotoraf覺 paylamak da gerekli 癟羹nk羹 g繹rsellik 癟ok ey ifade ediyor ama forumun instagramdan fark覺 olmas覺 gerekir. Ben buray覺 (bu forumu) her zaman ciddi bir bilgi hazinesi olarak kabul ettim ki 繹yle de zaten. Bal覺klar i癟inde 癟ok yerde bulunamayacak hem genel hem de olduk癟a detay bilgiler var. Bond dan ald覺覺m bilgilere g繹re forum T羹rk癟e olmas覺na ramen saat siteleri aras覺nda d羹nyada da 繹nemli bir trafie sahip ve olduk癟a 羹st s覺ralarda. Sana da b繹yle bir katk覺da bulunduun i癟in ayr覺ca teekk羹rler :thumbup:
Forumda daha ne cevherler var, eminim ki her markada ve her modelde bize s繹yleyecek laf覺 olan arkadalar覺m覺z var. Ama pek ses 癟覺karm覺yorlar. Bu t羹r tan覺t覺mlar覺n onlara da itici g羹癟 olaca覺ndan eminim. Her saat deerli (ister maddi kabul edin ister vakit olarak; mecazi ;) :D ) ve 羹zerinde iki kelime konuulmay覺 hak ediyor. Tekrar teekk羹rler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Re: Biatec Watches / Slovakya'dan Bir Y覺ld覺z!

Mesaj o2o » 31 Eki 2016, 19:45

Teekk羹rler ...

B繹yle bir saat 羹retim ii /markas覺 i癟in yakla覺k yat覺r覺m bedeli nedir acaba? B繹yle bir fiyatlama ile rate of return yakla覺k ka癟 senedir ?
Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Kay覺t: 17 Kas 2015, 18:53

Mesaj Kakefe » 31 Eki 2016, 19:49

Gordugum kadariyle ilk projeleri.. eger oyle ise ilk saat icin fiyat cok iddiali olmus. Mekanizma sebebiyle oldugu bir gercek ama design ve finish konusunda kendini daha mutevazi bir mekanizma ile kanitlayip akabinde bu sekilde devam etseler daha iyi olurdu kanaatindeyim. Yine de cesaretleri konusunda kutlamak gerek. basarili olmalari dilegiyle..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Kakefe

Ya: 51
Kay覺t: 21 Nis 2013, 15:06

Mesaj Khan » 31 Eki 2016, 20:04

afl yazd覺:Nethiustr 癟ok teekk羹rler :champ:
Bu t羹r marka tan覺t覺mlar覺 ve saat inceleme yaz覺lar覺n覺n forumda en 癟ok beendiim ve takdir ettiim k覺s覺mlar olduunu hep s繹yl羹yorum. 羹nk羹 as覺l bu bal覺klar bizi daha dorusu forumu farkl覺 k覺l覺yor ve deer kat覺yor. Elbette saat fotoraf覺 paylamak da gerekli 癟羹nk羹 g繹rsellik 癟ok ey ifade ediyor ama forumun instagramdan fark覺 olmas覺 gerekir. Ben buray覺 (bu forumu) her zaman ciddi bir bilgi hazinesi olarak kabul ettim ki 繹yle de zaten. Bal覺klar i癟inde 癟ok yerde bulunamayacak hem genel hem de olduk癟a detay bilgiler var. Bond dan ald覺覺m bilgilere g繹re forum T羹rk癟e olmas覺na ramen saat siteleri aras覺nda d羹nyada da 繹nemli bir trafie sahip ve olduk癟a 羹st s覺ralarda. Sana da b繹yle bir katk覺da bulunduun i癟in ayr覺ca teekk羹rler [emoji106]
Forumda daha ne cevherler var, eminim ki her markada ve her modelde bize s繹yleyecek laf覺 olan arkadalar覺m覺z var. Ama pek ses 癟覺karm覺yorlar. Bu t羹r tan覺t覺mlar覺n onlara da itici g羹癟 olaca覺ndan eminim. Her saat deerli (ister maddi kabul edin ister vakit olarak; mecazi ;) :D ) ve 羹zerinde iki kelime konuulmay覺 hak ediyor. Tekrar teekk羹rler :champ:

Sevgili afl, tevik edici ve bilgilendirici yorumun i癟in 癟ok teekk羹r ederim.

Ger癟ekten saatin ger癟ek/son kullan覺c覺 fotoraflar覺n覺 biraz arat覺rd覺m, ama marka 癟ok yeni olduu i癟in, saat i癟in fazla kullan覺c覺 incelemesi bulmak m羹mk羹n olmad覺, bu konuda sizden ve forumdan 繹z羹r dilerim :)

Kendim saate sahip olduktan sonra, genel bilgilendirme ve kullan覺c覺 deneyimi 羹zerinden bir inceleme yapmak isterdim ama pahabi癟ilemez saat tutkumdan baka elimden bir ey gelmedi, zira bu t羹r eyleri bir sponsor, destek alarak deil tamamen g繹n羹ll羹 olarak yapmaya 癟al覺maktay覺m.
Yine de yorumunuz beni fazlas覺yla keyiflendirdi.

Bakars覺n覺z bir g羹n @afl incelemesi yapar覺z, belli mi olur? :D

Buradan tekrar bilgilendirmek isterim, saatin hem tan覺t覺lmas覺, hemde uygun fiyatland覺rma i癟in uan Indiegogo 羹zerinden bir kampanya balat覺lm覺 durumda. %20 vergisiz ve bedava express kargo mevcut.

Crosshair modeli 890 euroya geliyor.

Saatin markas覺 羹zerindeki ha癟 sembol羹ne tak覺lanlar覺n duygular覺n覺 anl覺yorum, lakin bilinmesi gerekir ki, uan kulland覺覺n覺z hi癟 bir ey (%90) o ha癟覺n, fiziki yada manevi varl覺覺 olmadan 羹retilmiyor.

Ayr覺ca, bari u k羹癟羹k, iki g羹nl羹k d羹nyada, en az覺ndan horoloji hobimize dini ve 覺rk癟覺 bak覺 a癟覺m覺z覺 katmayal覺m.

Ha katacak isek, buraya gelene kadar daha neler var neler...

Hepinize 癟ok teekk羹r ederim.
En son Khan taraf覺ndan 31 Eki 2016, 20:13 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
God is good! Eski Kullan覺c覺 Ad覺 Nethuistr
Kullan覺c覺 avatar覺
Khan

Kay覺t: 25 Mar 2016, 12:17

Mesaj asymptote » 31 Eki 2016, 20:12

Tan覺t覺m i癟in teekk羹rler Nethiustr.. :champ: Tasar覺mlar覺 pek 繹zg羹n gelmedi bana fakat teknik a癟覺dan beendim. Eterna mekanizma kullanmas覺 tercih i癟in bir neden.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot], ringrang ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners