TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

16.000 TL Bütçeli Otomobil Tavsiyesi

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

16.000 TL Bütçeli Otomobil Tavsiyesi

Mesaj mlm » 29 Kas 2010, 14:45

Arkadaşlar merhabalar, kısmet olursa yaza kadar bir otomobil edinmeyi planlıyorum, pek acelem yok. Bütçem maksimum 16000 TL. Bu fiyata 10 yaş ve aşağısı LPG'li veya dizel sedan otomobil önerilerinizi bekliyorum. Ben bir yandan araştırıyorum internetten ama belki farklı alternatifler gelir diye sizlerle paylaşmak istedim.. Yani demek istediğim belki yakınınızda satılık bildiğiniz temiz otomobiller vardır.. Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Re: Otomobil Tavsiyesi :)

Mesaj razz » 29 Kas 2010, 14:57

Dizel otomobillerde mümkün mertebe yeni model ve düşük km. araçlara yönel derim dostum, eski ve sorunlu dizelle uğraşmak benzinliye benzemez.. Multijet motorlu Fiat grubu araçlar, Renault Megane ve/veya Clio bakılabilir..

LPG pek tasvip ettiğim bir mevzu değildir lakin çevremde kullanıp çok memnun olan pekçok tanıdığım var.. Benzinli olarak Honda ve/veya Toyota tavsiye edebilirim..

Eğer daha netleşirse alternatifler duruma göre tekrar değerlendiririz..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj yusufragip » 29 Kas 2010, 15:13

Honda toyota ozellikle toyota olabilir cok az yakan bir arac aurisler yarisler muthis denecek derecede dusuk yakarlar yagini suyunu koy araba bir omur gider . Diger bir tavsiyem ise accent era lar dizel olanlari gercekten cok kuvvetli arabalar ve yakit tuketimide baya bir dusuk
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj herofb » 29 Kas 2010, 15:36

bu fiyat aralığında sanırım en ekonomik ve sorunsuz araçlar accent era ve symbol fakat şirketlerden çıkma olmayan bir tane bulmak gerekir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mlm » 29 Kas 2010, 16:48

Razz, Yusuf, Herojd teşekkürler ilginiz için. Razz haklısın bu fiyata dizel motorlu bir otomobil baş ağrıtır muhtemelen dostum.(belki uygun km.li ticari sınıfta Doblo , Kangoo vs. bulunabilir ama onda da biraz kararsızım). Benim aklımda Toyota Corolla, Opel Astra, Renault Megane, Honda Civic, Hyundai Accent tarzı araçlar var. Clio'yu hiç sevemedim nedense. Yusuf bu fiyata Era bulunabilir mi fiyatları nedir bilmiyorum. Yaris de güzel araç ama benim ihtiyaçlarıma cevap verecek büyüklükte değil. Yakınlarınızda denk gelirse aklınızda bulunsun arkadaşlar temiz bir araca ihtiyacım var şöyle bir 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj 2fast4u » 29 Kas 2010, 17:17

yapilan tum tavsiyeler bencede mantikli.razz in LPG yorumuna katiliyorum su ana kadar inatla bende uzak durdum.Bundan sonraki aracim muhtemelen yine yuksek hacimli olacak fakat lpg fikrine alisacakmiyim bilmiyorum.Benimde cevremde yuksek teknoloji lpg kullanan var hatta infinity fx35 e takildi sorunsuz kullanmakta ancak 1.4 bir arac icin degmez dusuncesindeyim .VW Polo Yaris civic hyundai era gercekten sorunsuz araclar /Iclerinde era en yenisi olmasina karsin birazda ruhu olsun diyorsaniz eski kasa bile olsa civic i tek gecerim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj yusufragip » 29 Kas 2010, 17:25

Ben suan 2010 model civic sedan kullaniyorum bundan once kullandigim araba 99 model honda civic hb idi eee bundan bize ne diyorsunuzdur :) Ben 99 model olan civicimi hurda sattim ve sattigim fiyat 8 milyar idi sabah 10 da 6 bin den sahibindene koydum 12 de satmistim ve bir dk bile telefonum susmadi :) Arabanin kazasiz olanini 11 milyara alabiliyorsunuz :) Bir hondanin en guzel yani kolay satilmasi allah korusun bir ariza veyahut bir kaza durumunda cok ucuza toplanmasi ve guvenli olmasidir icerde kullanilan malzeme verilen paraya gore oldukca iyi secilmistir dayaniklidir toz tutmaz gocme ve ses yapmaz :) Anlat anlat bitmez :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sirali-gazli-otomotik-sanjuman-cok-orjinal-temiz-arac-35218701/detay?source=promotion_topl&

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-1999-model-35493153/detay?
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Sonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners