Motorun sahibi aydın ısımlı arkadasım .Aynı zamanda saat meraklısıi .Yenı aldıgı graham ve kolundakı alpıne saat hatta forumumuzla ılgılı konustuk .Esas amac Bebek te puro keyfi yapmaktı.Monster meraklısı arkadaslar için diğer topicte görüşelim.
NickyNick yazdı:Çoook şık razz Uyguladıktan sonra resimleri bekleriz
Benim öneri espri mahiyetindeydi Nicky.. Ben araçlarımı factory standard kullanmayı severim dolayısıyla 1.4is Honda Civic HBine TypeR sticker'ı yapıştıran apaçi tayfaya dönmeye niyetim hiç yok
Ha kısmet olur da bir Ducati sahibi olurum ( daha doğrusu derdim almak değil de sağ sağlim kullanabilmek ) o zaman aksesuvarlarını da toplarım
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Razz Ducastitiler için gunluk kullanıma uygun çok guzel butık aksesuarlar var.Ducatısı olup satmıs arkadaslarım bile hala zevkle montunu tshırt unu kullanıyor.Ducati göztepe de ıncelemenı tavsıye ederım.Sıfır bir 696 baslamak için en uygun fıyatlı ve hacımlı motor soylemeden gecmıyeyım .Servis alternatıfınde oldukca fazla ...demaks maltepe, göztepe korlas ve eskı yetkılı spormoto hala servıs hızmeti vermekte .
2Fast siparişler gelmiş. Yakında açılacak Lifestyle bölümünde kullanıcı incelemelerini yaparsın artık Bir karışık samplers packte ben mi sipariş etsem?
bu kadar gazdan sonra artık etmezsen ayıp tat olayı hala bazı markalarda cözemedıgım bir sonuc ....su kesın kı sıkı bır et yemeğı sonrası en dogru lezzeti yakalıyosun ıcerken ...en azından ben oyleyım.Bırde gercekten keyfın yerınde olacak.tiryakılerle puro keyif surenlerın arasındakı fark bu olsa gerek:)))bazı arkadasları soyle dedıklerını hayal edıyorum guzel bır yemek sonrası keyfının bozuk olması beklenemez kı .Bız sadece taçlandırıyoruz yanı keyıf suresını uzatma olayı )hele bırde dumanı uflerken 2.dunya savasında almanların b-uhr saatlerıyle kazandıkları zaferlerı dusunmek cok daha farklı .......))))))