asymptote yazdı:Combo üzerine bir çift söz: İç güzellik olarak ALS'nin komplikasyonuna rağmen ikisi kapışırlar. Ancak dış güzellik (kadran) açısından baktığımızda itiraf etmeliyim ki Lang und Heyne'yi ben çok daha fazla beğendim..

asymptote

hatırlıyorum bundan daha önce bahsetmiştik. Lang & Heyne'nin bu kadranı bence de çok güzel. Benzer kadranlar bir kaç markada daha var. Ama kasayı o kadar büyük yapıyorlar ki, saat manasızca dengesizleşiyor, oranlar dağılıyor. Christopher Ward C9 small second, 5 days modelinde olduğu gibi. Bu kadranın babası aslında senin de çok beğendiğin PP5078. Yine aynı seviyede büyük usta Philippe Dufour'un Simplicity modeli var. Bu ikisinde oranlar tam olması gerektiği gibi aslında. Lang & Heyne kasa çapı 39,2mm. Tam sınırda kalmış. Bileklerim kalın olmasına rağmen 38.5 hatta belki 38 bile olsa daha iyi olacağını düşünürdüm. Ama burada da bezel kısmı doğru oranlanınca, saat oldukça dengeli görüntü vermiş.
kiwi21 yazdı:Kerem abi; als'nin yuksek cozunurluklu bi fotografini alabilirsek pc'ye duvar kagidi yapayim. Harika

Lang&Heyne ise saniyorum koleksiyondaki manen en degerli saat olacak?
kiwi teşekkürler. Doğru, kasa ve plate deki engravinglerle onu elden çıkarılamaz hale getirdim

Satarım, değiştiririm, ikinci el ne olur gibi dertlere kökten çözüm. Şu fotoğraf meselesi bana büyük dert. Bu işi öğrenemedim, öğrenmeye de üşeniyorum. Bir gün Bond, hozburun, SerkanGS, Hsnmrycl gibi ustalardan biriyle bir araya gelirsek onlara çektiricem zaten.