TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Movement Shot / Mekanizma Fotoğraflarımız

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Movement Shot / Mekanizma Fotoğraflarımız

Mesaj afl » 21 Eyl 2016, 10:27

asymptote yazdı:Combo üzerine bir çift söz: İç güzellik olarak ALS'nin komplikasyonuna rağmen ikisi kapışırlar. Ancak dış güzellik (kadran) açısından baktığımızda itiraf etmeliyim ki Lang und Heyne'yi ben çok daha fazla beğendim.. :thumbup:

asymptote :thumbup: hatırlıyorum bundan daha önce bahsetmiştik. Lang & Heyne'nin bu kadranı bence de çok güzel. Benzer kadranlar bir kaç markada daha var. Ama kasayı o kadar büyük yapıyorlar ki, saat manasızca dengesizleşiyor, oranlar dağılıyor. Christopher Ward C9 small second, 5 days modelinde olduğu gibi. Bu kadranın babası aslında senin de çok beğendiğin PP5078. Yine aynı seviyede büyük usta Philippe Dufour'un Simplicity modeli var. Bu ikisinde oranlar tam olması gerektiği gibi aslında. Lang & Heyne kasa çapı 39,2mm. Tam sınırda kalmış. Bileklerim kalın olmasına rağmen 38.5 hatta belki 38 bile olsa daha iyi olacağını düşünürdüm. Ama burada da bezel kısmı doğru oranlanınca, saat oldukça dengeli görüntü vermiş.

kiwi21 yazdı:Kerem abi; als'nin yuksek cozunurluklu bi fotografini alabilirsek pc'ye duvar kagidi yapayim. Harika :super:

Lang&Heyne ise saniyorum koleksiyondaki manen en degerli saat olacak?

kiwi teşekkürler. Doğru, kasa ve plate deki engravinglerle onu elden çıkarılamaz hale getirdim :D Satarım, değiştiririm, ikinci el ne olur gibi dertlere kökten çözüm. Şu fotoğraf meselesi bana büyük dert. Bu işi öğrenemedim, öğrenmeye de üşeniyorum. Bir gün Bond, hozburun, SerkanGS, Hsnmrycl gibi ustalardan biriyle bir araya gelirsek onlara çektiricem zaten.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Tgm » 21 Eyl 2016, 10:52

hozburun yazdı:Resim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel günlerde kullanılsın :champ:

Afl :super: :super:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj eyimen » 21 Eyl 2016, 11:15

Heyne de cok cok guzel tabi ama, komplikasyonlardan oturu Sohne yurumus gitmis :super:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj hozburun » 21 Eyl 2016, 11:39

Kerem abi muhteşemler :super: :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj hozburun » 15 Eki 2016, 15:18

Resim
Resim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Bg17 » 15 Eki 2016, 15:35

Kerem abi, eger telefon yerine usenmez ve kullanirsan canon g1x cok basarili amator makro cekimi yapar.

Eski versiyonunu su altinda kullanmisligim vardir, kullanimi da kolaydir.

Ben tembelim evde slr ve makro ibjektif var, hala iphone ile cekiyorum.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj alexdelarge » 15 Eki 2016, 16:13

Oris 754

Resim
Kullanıcı avatarı
alexdelarge

Mesaj kilimanjaro » 15 Eki 2016, 16:43

afl yazdı:
asymptote yazdı:Combo üzerine bir çift söz: İç güzellik olarak ALS'nin komplikasyonuna rağmen ikisi kapışırlar. Ancak dış güzellik (kadran) açısından baktığımızda itiraf etmeliyim ki Lang und Heyne'yi ben çok daha fazla beğendim.. :thumbup:

asymptote :thumbup: hatırlıyorum bundan daha önce bahsetmiştik. Lang & Heyne'nin bu kadranı bence de çok güzel. Benzer kadranlar bir kaç markada daha var. Ama kasayı o kadar büyük yapıyorlar ki, saat manasızca dengesizleşiyor, oranlar dağılıyor. Christopher Ward C9 small second, 5 days modelinde olduğu gibi. Bu kadranın babası aslında senin de çok beğendiğin PP5078. Yine aynı seviyede büyük usta Philippe Dufour'un Simplicity modeli var. Bu ikisinde oranlar tam olması gerektiği gibi aslında. Lang & Heyne kasa çapı 39,2mm. Tam sınırda kalmış. Bileklerim kalın olmasına rağmen 38.5 hatta belki 38 bile olsa daha iyi olacağını düşünürdüm. Ama burada da bezel kısmı doğru oranlanınca, saat oldukça dengeli görüntü vermiş.

kiwi21 yazdı:Kerem abi; als'nin yuksek cozunurluklu bi fotografini alabilirsek pc'ye duvar kagidi yapayim. Harika :super:

Lang&Heyne ise saniyorum koleksiyondaki manen en degerli saat olacak?

kiwi teşekkürler. Doğru, kasa ve plate deki engravinglerle onu elden çıkarılamaz hale getirdim :D Satarım, değiştiririm, ikinci el ne olur gibi dertlere kökten çözüm. Şu fotoğraf meselesi bana büyük dert. Bu işi öğrenemedim, öğrenmeye de üşeniyorum. Bir gün Bond, hozburun, SerkanGS, Hsnmrycl gibi ustalardan biriyle bir araya gelirsek onlara çektiricem zaten.

abi geleyimde ben çekeyim fotoğrafları :lol: :lol:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners